*hox* napisal/-a:Ne rabijo bit nič posebnega, ampak se nekatere uporabnice obnašajo kot da bi prvič vidle take čevlčke.
pika911 napisal/-a:*hox* napisal/-a:Ne rabijo bit nič posebnega, ampak se nekatere uporabnice obnašajo kot da bi prvič vidle take čevlčke.
zakaj pa vs tok mot če smo pač navdušene nad enimi čevlčki! mislm sej če nimate kej konkretnga za powedat pol ni treba bit tuki neki kao ironične in sarkastične... pač men so ušeč prlepla sm gor fotko in ker so še nekaterim ušeč so jih pač pohvalile... a je to tok narobe?
hruškanapisal/-a:Kaj nm je tok ušeč na njih da jih hvalimo?to je pa res nesmiselno vprašanje...čevlji so mi lepi in to je vse
madona...če pa kkšna kej skritizira je pa spet use narobe.
*AnNy napisal/-a:dobr da se tipi s takšnimi stvarmi ne ubadajo
chiqqa napisal/-a:hruškanapisal/-a:Kaj nm je tok ušeč na njih da jih hvalimo?to je pa res nesmiselno vprašanje...čevlji so mi lepi in to je vse
jah glej men pa pač tiste od buffalo ne potegnejo, ker mam čevlov na tisti princip miljon..
na tak način kukr so teli pa nimam, pa mam miljon čevlov na prstek, mam ene iz humanica k so na podobn način pa majo isto divastično petko pa nevemkvaše use...
ampk teli so mi PAČ padl v oči, ampk ne bi dala tok za njih, ker vem kaj se dobi za tak denar
PS.: a si mogoče kej jezna kt vojih gdo kdaj ni ful pohvalu al kaj?? res nevem kaj je tok problem prebrat komentarje da so pač lepi ane
hruškanapisal/-a:
chiqqa napisal/-a:hruškanapisal/-a:Kaj nm je tok ušeč na njih da jih hvalimo?to je pa res nesmiselno vprašanje...čevlji so mi lepi in to je vse
jah glej men pa pač tiste od buffalo ne potegnejo, ker mam čevlov na tisti princip miljon..
na tak način kukr so teli pa nimam, pa mam miljon čevlov na prstek, mam ene iz humanica k so na podobn način pa majo isto divastično petko pa nevemkvaše use...
ampk teli so mi PAČ padl v oči, ampk ne bi dala tok za njih, ker vem kaj se dobi za tak denar
PS.: a si mogoče kej jezna kt vojih gdo kdaj ni ful pohvalu al kaj?? res nevem kaj je tok problem prebrat komentarje da so pač lepi ane
aaam, a to post je zdej letel name, al pač daješ moj post+tvoj?