Čevlji

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
pika911
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a pika911 »

men so pa ful posebni pa sploh nwem zakaj... ful so lepe barve in pol majo še tako ''lakasto'' obrobo, pa ta rožica, pa najbl huda petka na svetu (zame :P) k je taka srebrna čist izven konteksta... nwem men so res perfect :oops:
Uporabniški avatar
pika911
Komunikatorka
Komunikatorka

*hox* napisal/-a:Ne rabijo bit nič posebnega, ampak se nekatere uporabnice obnašajo kot da bi prvič vidle take čevlčke. :D

zakaj pa vs tok mot če smo pač navdušene nad enimi čevlčki! mislm sej če nimate kej konkretnga za powedat pol ni treba bit tuki neki kao ironične in sarkastične... pač men so ušeč prlepla sm gor fotko in ker so še nekaterim ušeč so jih pač pohvalile... a je to tok narobe? :D
Uporabniški avatar
hruška :)
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: lj

Neprebrana objava Napisal/-a hruška :) »

Kaj nm je tok ušeč na njih da jih hvalimo?to je pa res nesmiselno vprašanje...čevlji so mi lepi in to je vse :) madona...če pa kkšna kej skritizira je pa spet use narobe.
Uporabniški avatar
pika911
Komunikatorka
Komunikatorka

ej hruška! a si si kupla pol une čevlčke od buffalo?
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

pika911 napisal/-a:
*hox* napisal/-a:Ne rabijo bit nič posebnega, ampak se nekatere uporabnice obnašajo kot da bi prvič vidle take čevlčke. :D

zakaj pa vs tok mot če smo pač navdušene nad enimi čevlčki! mislm sej če nimate kej konkretnga za powedat pol ni treba bit tuki neki kao ironične in sarkastične... pač men so ušeč prlepla sm gor fotko in ker so še nekaterim ušeč so jih pač pohvalile... a je to tok narobe? :D

Ne, nič ni narobe, da jih hvalte, samo zanimal me je zakaj, ker je takih čevlčkou ogromno.
Uporabniški avatar
pika911
Komunikatorka
Komunikatorka

smo opazle da niso edini ja :D
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a lolitaa »

*hox* napisal/-a:Ne, nič ni narobe, da jih hvalte, samo zanimal me je zakaj, ker je takih čevlčkou ogromno.

Ja in kaj ma zdej to veze? :lach:
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: LJuBLjaNa

Neprebrana objava Napisal/-a °PeeKaBoo° »

Ja, sj nbena ni rekla, da je narobe pohvalit čevlje..sj sm jst tud rekla, da so lepi. Sam uprašala sm, kaj vam posebnega na njih..in pika911 je odgovorila, da barva, rožica,...in ok, to me je zanimal ;)
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
*ž@bic@*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: LubLana*

Neprebrana objava Napisal/-a *ž@bic@* »

Moje najnovejše supergice :D
Slika
Loue me..i'm ž@bic@
Uporabniški avatar
FREZIJA
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a FREZIJA »

*ž@bic@*
luštne supergice, kulk si pa dala za njih?
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

hruška :) napisal/-a:Kaj nm je tok ušeč na njih da jih hvalimo?to je pa res nesmiselno vprašanje...čevlji so mi lepi in to je vse :) madona...če pa kkšna kej skritizira je pa spet use narobe.

jah glej men pa pač tiste od buffalo ne potegnejo, ker mam čevlov na tisti princip miljon..
na tak način kukr so teli pa nimam, pa mam miljon čevlov na prstek, mam ene iz humanica k so na podobn način pa majo isto divastično petko pa nevemkvaše use...

ampk teli so mi PAČ padl v oči, ampk ne bi dala tok za njih, ker vem kaj se dobi za tak denar ;)

PS.: a si mogoče kej jezna kt vojih gdo kdaj ni ful pohvalu al kaj?? res nevem kaj je tok problem prebrat komentarje da so pač lepi ane :/
*AnNy
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *AnNy »

dobr da se tipi s takšnimi stvarmi ne ubadajo :D
Uporabniški avatar
pika911
Komunikatorka
Komunikatorka

*AnNy napisal/-a:dobr da se tipi s takšnimi stvarmi ne ubadajo :D

sam to je čist res ej! moj looby bi se nm zihr smeju k bi reku pa s čim vse se ne ubadate... :D
glih dons je moj sošolc ugotovu da kar se je od sošolk v 4ih letih nauču je to da mamo PMS, MMS, PoMS (pred med in po menstrualni sindrom :D) --> od 27ih dijakov mam samo 4 sošolce :D hehe BOGI :P
Uporabniški avatar
hruška :)
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: lj

Neprebrana objava Napisal/-a hruška :) »

chiqqa napisal/-a:
hruška :) napisal/-a:Kaj nm je tok ušeč na njih da jih hvalimo?to je pa res nesmiselno vprašanje...čevlji so mi lepi in to je vse :) madona...če pa kkšna kej skritizira je pa spet use narobe.

jah glej men pa pač tiste od buffalo ne potegnejo, ker mam čevlov na tisti princip miljon..
na tak način kukr so teli pa nimam, pa mam miljon čevlov na prstek, mam ene iz humanica k so na podobn način pa majo isto divastično petko pa nevemkvaše use...

ampk teli so mi PAČ padl v oči, ampk ne bi dala tok za njih, ker vem kaj se dobi za tak denar ;)

PS.: a si mogoče kej jezna kt vojih gdo kdaj ni ful pohvalu al kaj?? res nevem kaj je tok problem prebrat komentarje da so pač lepi ane :/

aaam, a to post je zdej letel name, al pač daješ moj post+tvoj?
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

hruška :) napisal/-a:
chiqqa napisal/-a:

aaam, a to post je zdej letel name, al pač daješ moj post+tvoj?

aja ne ne čist tko, k nism vedla kerga citirat da boste vedle za kaj se gre :D
Zaklenjeno