priznam da sm se kr zabavla k sm brala use te poste... pa bom se jez nekaj napisala.....e eno l
po horoskopu sm rakica moj je pa skorpjoncek, skupaj sva dobro leto poznava pa se leto pa pou. Morm rect da ga na zacetku ko sm ga spoznala sploh nism smergla 5% in to ga je ubistvu najbl prvlacl. Se je pa zgodilo potem na eni zabavi k sva bla spet 'naklucno' obadva tm.. ceprou se je kasneje izkazalo da se je on dobr pozanimu kje bom jz vsak vikend

.. da sm se posteno napila in seveda sploh nism vedla zase in sm se mu kao nastavlala ceprou se dons tega ne priznam

in ga je to za 14 dni totalnoma odbilo od mene. hocem povedat to da pri mojm je blo bistveno to da se jaz nism zanimala za njega sploh in nekak da sm se mu se uperala.
morm rect da zveza zelo funkcijonera in nekak ze tut razmislava da bi se preselu k meni. ker se je izkazal glede nato da samo vikende preziviva skupaj enkrat pri meni enkrat pri njemu da cedali tezi spi brez mene

jez nekak bl shajam ker me delo cez dan bl utrudi in nekak sam padm zvecer v pojstlo in zaspim.
uf sm se kr mal razpisala
rekla bi sam da edina stvar ki me pa moti pri njemu je pa to da nezna izpovedovati čustev in nima pojma kako delati z denarjem:D in da pr kesu ce nebi meu mene da mu bi skos urejala finance in konec meseca zalagala z njim sploh nevem kako bi spelu.. nazalost