emanuela..jaz sem bila v sindbad resortu..hotela več nikjer ne ponujajo, ker so ga očitno zakupili rusi...sicer pa je to en tak povprečen resort...zelo čist in lep...ai pa sem kje že boljši doživela(npr.karibi imajo fenomalne ai)..
perchy..midva vedno jemljeva ai in zbirava hotele v centru dogajanja...ai je bolj kot ne ziherca, hodiva pa jest tudi ven, da spoznava še pristno življenje..zato ne maram hotelov, ki so nekje izven vsega, ker se zvečer rada sprehodim peš v mesto in sem čimmanj v avtu ali avtobusu na dopustu plus tega ne maram biti zaprta v resortu ne glede na aktivnosti, ki jih ponujajo, ker sem človek, ki bi non stop nekje lutala..

izleti so seveda nekaj drugega, ker je povsod prevoz, tam pač potrpim na avtobusu
zaenkrat mi hoteli na samem ne pašejo...so sicer ponavadi najlepši hoteli na takih lokacijah...morda bom kasneje, ko bom imela otročke razmišljala drugače:)
emanuela...izlete ponavadi ponujajo predstavniki agencij kar v hotelih...mi smo potovali z domačini, ki smo jih srečali kar na ulici...dali smo skoraj 3/4 manj, doživetje pa je bilo nepozabno...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....