kamis napisal/-a:Reč najprej da bi najprej enomesečno poskusno naredl.Pa fejst se pozanimi če ti bojo unaprej povedal kdaj ga morš pazt če ti bojo urnik napisal,al te bojo sprot klical.Ne vem če boš glih vesela če te bojo u nedeljo ob devetih zjutri klical da ga prid čuvat.Zdej če boš ti ceu tedn po 7urc ga pazila je 200€ odločno premau!!Recimo če boš v prvem mescu vidla da ga boš ful velik čuvala se zmen za višjo vsoto.Pa pozanimi se glede dopusta pa to.Mislm znajo dost nategvt!!
sm jim že rekla, za tiste fiksne dopuste, sam še zmer nkol neveš, nas velikrat prime kr it na morje pa k pridemo z morja še naprej kam bluzit..sam sej, folk dela,tko da če zvem en tedn v naprej, jim je ok, so rekl, da se zavedajo kako to gre in da niso nikakršen bavbav

sej bi rekla za več, sam sm prebrala da je to neko normalno plačilo, s tem da oni delajo ane...sej bojo mogoče sami od sebe dal..je pa res, da če se mi bo utrgal se mi bo pa jim bom rekla..ampk pomoje na grd način kukr če bi jim prej kej omenila..ma sej bi lohka tut sami vedl da je to mau €e glede da je njihov otrok..nevem..
mam že use spisan da med delavniki, pa katere ure..pač v smislu turnusa..enkrt zjutri drugič dopoldne..kšnih for da bi blo kej extra ne bo, je use določeno in sam da sm točna...edin če se zavleče za pou urce-da oni zamudijo..ok razumm...
upam sam da mi bo šlo, da bom znala popedenat, da bo sit in previt...da ne bo kšnga žiučnga fasala,al pa da ne bom 'dost dobra'-v tem smislu da jim ne bom ok...pa po en stran bi tko res sam en mesc da vidm, pod rugi strani pa nočm kej zamutit pa izpast neodgovorna..
za poskusno sm omenila,pa je problem, ker potem vrtca ne dobiš,ko se izpišeš-čakalne vrste..
tko da zdej še študirajo kaj jim je bolša varjanta..sej čene, pol pa magar da najdem neki,kar je po nekajkrat tedensko po neki urc--sm vidla že en drug oglas