Čevlji
*ž@bic@* napisal/-a:Js nujno rabm kšne nove najkice..po možnosti bele. A že majo kej nove kolekcije pa kje?
Jst sm si bele najkice kupla polet,so iz blaga pa mau usnja je gor.Tko glih za polet da ti noga ne švica preveč pa še u pralni stroj jih lohk daš.Po mojem jih boš najdla u nike štacuni na trubarjevi če majo kakšne lanskoletne modele še.
Punce, potrebujem vašo pomoč. Pred kratkim sem si (prvič v življenju) kupla škornje z visoko peto. Problem je, da je podplat gladek in se bojim, da mi bo preveč drselo. Moja kolegica je rekla, da vsake škornje, ki jih kupi, najprej odnese k čevljarju, da naredi nov podplat.
A ve tudi odnesete škornje najprej k čevljarju? Če ste jih, koliko vas je koštal nov podplat?
Thanx za odgovore.
A ve tudi odnesete škornje najprej k čevljarju? Če ste jih, koliko vas je koštal nov podplat?
Thanx za odgovore.

Eh ne naredi novega podplata, ampak samo nalima nedrsečo podlago na prste in peto (drugače rečeno rebrasto gumo). Sicer jih pa moraš najprej malo prenositi, da podplati niso več gladki kot novi (zato da ta lim in rebrasta guma bolj prime na čevelj).
Po mojih izkušnjah mi čez leto ne drsi v nobenih čeveljcih, razen če je zima in posledično sneg in led
. Če so pa plesni čevlji pa tudi ne smeš nalimati nedrseče podlage
.
Po mojih izkušnjah mi čez leto ne drsi v nobenih čeveljcih, razen če je zima in posledično sneg in led