Slovenski transseksualec Salome

Slavni na sto in en način.
teflon
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a teflon »

v zivo sem jo sicer vidla na eni zabavi, ni se mela josk, ampak je mela neki pod majco in je zgledal smesno, nisem ji pa sla blizu
meni se je zdela totalno nesamozavestna, ne kancek, ampak totalno, ze veckrat na tv, vceri pa sploh
sej pravim, nisem doktor psihologije al kaj ze rabis za taksno diagnozo in res upam, da se motim

po nesposobnosti javnega nastopanja ne sodim cloveka nasploh, ampak cloveka, ki se med drugim s tem ukvarja
z manco spik ti dam prav in razumem, kaj hoces povedat za salome, da ji verjetno ni lahko med nami, priznam tudi sama da mi je pogled na prej omenjeni zabavi ves cas uhajal k njej, smrkla kot sem bla, nisem mogla skriti zanimanja za takrat se transvestita najbrz, so mi pa rekli, da si zeli, da jo imamo za zensko in jo tako ogovarjamo, to tudi spostujem in v bodoce bom, ce jo le kdaj srecam
ce jo kdo pozna, naj ji pove, da ji ni treba niti kancka nesamozavesti
sikter!
Sekhmet
Debatorica
Debatorica
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a Sekhmet »

Ne maram, ko se zasmeji.

Drugače je pa ravnoprav pozitivna, da o njej ne mislim slabega in ravno toliko čez meje, da ne bi mogla reč, da je zelo kul. Mi je pa še najmanj zoprna ( če mi sploh je) od vseh naših ne-heteroseksualcev pa še precej le-teh zraven. Plus tega zgleda za babo boljš, kot marsikatera baba njegove/njene starosti. Mi je pa hecno zanjga/zanjo uporabljat ženski spol. Ne vem...

Sam neki mi ni jasn. On/a je poročen/a. Z žensko. In še neki let nazaj je zatrjeval/a, da pa si on/ona tega delčka telesa ne bo acakacaka, ker onadva še vedno živita normalno spolno življenje. :?
Ei incumbit probatio qui dicit, non qui negat!
teflon
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a teflon »

to da ima zeno, drzi, kaj se pa gresta doma, ne vem in nisem zasledila nikjer
ne vem pa tudi kako bo resila, da ji na osebni pise da je spol - z, ko pa je porocena z zensko (to sem prebrala zadnic v zurnalu, da si zeli, al v dobrojutro, nisem ziher)
al sem za luno pa so pri nas ze odobrili istospolne poroke?
sikter!
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a cukr8 »

teflon napisal/-a: ne vem pa tudi kako bo resila, da ji na osebni pise da je spol - z, ko pa je porocena z zensko (to sem prebrala zadnic v zurnalu, da si zeli, al v dobrojutro, nisem ziher)
al sem za luno pa so pri nas ze odobrili istospolne poroke?

Jaz sem se tudi temu čudila, hehe :P .. Ampak saj ob sklenitvi zakonske zveze sta še izpolnjevala ustrezne pogoje (Salome še ni spremenila spola), tako da je v redu.. Kvečjemu naknadno se lahko iz določenih razlogov razglasi zakonsko zvezo za neveljavno - ampak ne vem, če bi v tem primeru šlo skozi..
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na lepem
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ela85 »

..Evelyn.. napisal/-a:Spominja me na Eddie iz Desperate housewives.

jaz sem včeraj celo oddajo razmišljala komu je podoben/a. no, zdaj vem. :D
Uporabniški avatar
ena pač
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: mb

Neprebrana objava Napisal/-a ena pač »

...
Zadnjič spremenil ena pač, dne 01. Jan. 2010 15:52, skupaj popravljeno 1 krat.
*Ina*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *Ina* »

Všeč mi je, ker je odprta in brez predsodkov. Nej dela kar hoče, s tem nikomur ne škodi in jo podpiram v vsem. :)
Uporabniški avatar
Traxie
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Traxie »

Mene je včeri res full presenetla. Prej se mi je zdela kot neka antention whore (kot je že ena omenila) s tistim svojim smehom.
Po oddaji sm pa spremenila svoje mnenje o njej. Njeni odgovori so bili popolnoma normalni (če izvzamem smeh), vidi se da ima izoblikovana mnenja in da ve kaj hoče.
Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a red*cherry »

Sekhmet napisal/-a:Ne maram, ko se zasmeji.

Jst pa! Se smejem še jst zraven! :rofl:
shtrukeljchek
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a shtrukeljchek »

Ja madona... Halo? Itak da je nesamozavestna a bi ve šle v oddajo polne samozavesti kjer ne veš kaj pričakovati in kjer se bosta dva debila delala norca iz tebe pa te zabijala za 2 uri? Ona je sebe žrtvovala, zato da je predstavila svoje ljudi in za to gesto bi mogl rečt hvala!

Same se vase zazrite kolk ste ve samozavestne, me prov zanima kakšen procent div bi se upalo na oddajo kjer bi se razpravljalo o tem kako ste drugačne?! Za anonimnimi nicki se je najlepš skrivat!

Men se zdi prov kul da je šla gor in s tem tut mal osvestila tole našo zagovedano Slovenijo.

Unadva sta se mi pa zamerla do nezavesti, sploh Lado! Mogoče bi ga mogu kdo v rito, pa bi ugotovil da mu paše, al zarad česa se tok ogroženga počut.. ne vem kaj naj druzga rečem...
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

teflon napisal/-a:v zivo sem jo sicer vidla na eni zabavi, ni se mela josk, ampak je mela neki pod majco in je zgledal smesno, nisem ji pa sla blizu
meni se je zdela totalno nesamozavestna, ne kancek, ampak totalno, ze veckrat na tv, vceri pa sploh
sej pravim, nisem doktor psihologije al kaj ze rabis za taksno diagnozo in res upam, da se motim

po nesposobnosti javnega nastopanja ne sodim cloveka nasploh, ampak cloveka, ki se med drugim s tem ukvarja
z manco spik ti dam prav in razumem, kaj hoces povedat za salome, da ji verjetno ni lahko med nami, priznam tudi sama da mi je pogled na prej omenjeni zabavi ves cas uhajal k njej, smrkla kot sem bla, nisem mogla skriti zanimanja za takrat se transvestita najbrz, so mi pa rekli, da si zeli, da jo imamo za zensko in jo tako ogovarjamo, to tudi spostujem in v bodoce bom, ce jo le kdaj srecam
ce jo kdo pozna, naj ji pove, da ji ni treba niti kancka nesamozavesti

jst pač nevem, men dostkrat pred kamero ne deluje čist tko sproščeno kot naprimer razni bigbrother-ouci, ki se pred kamermai sproščeno naskakujejo.verjetno pač useeno ni človek za razna nastopanja pred kamerami in jo še vedno zagrabi trema in slab občutek.sicer je res medijska osebnost, ampak useeno, se mi zdi, da je več slik poslikanih z njo, kot pa televizijskih prispeukou.Sej mogoče zdej ko bo pela, da bo kej boljše, ko se bo navadila na kamere in občinstvo.

in shtrukeljchek, nimam več kej dodat!svaka`t čast! :gut: :respekt:
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Sm gledala učer Zrnec & Bizovičar show in nimam nekih posebnih pripomb al pa pohval.

Zakaj živi, tko kt živi, zakaj počne, kar počne, me ne zanima, so mi pa ušeč ljudje, k si upajo, k izstopajo (pa ne glede na to, a se sama z njihovim delovanjem strinjam al ne) in stojijo za svojim početjem.

Če ma željo in možnost pa nej se u kompletu "predela", sama tega sicer ne razumem (kr takih občutkou ne poznam), ampak dokler iz tega ne dela pompa (tko kt je pr naših "zvezdicah" že stalna praksa), nimam pripomb.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a McLarnovc »

En folk očitno ne razume, da je point oddaje zajebancija... Lado in Jure sta ga/jo pač zabijala ker je pač koncept oddaje tak... Že drugih 50 gostov al kolk jih je blo sta tako zabijala, pa ne blo nobenga pompa...ne štekam zakaj je zdej...

To mi deluje podobno kot kadar Hribar u radiu Ga-Ga imitira recimo Rodeta, pol pa kliče stara nončka, pa začne pizdit da kaj se delajo norca z njega, pa s cerkve pa nevem kaj še... Ja če ti kej ni kul pol ti ni treba poslušat ne...enostavno...

Enako je s tema dvema tipoma na popu....če ti njun humor ni kul, je še zmer alternativa, da gledaš Spet doma in sluzastega Mariota....
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
N{n}ka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a N{n}ka »

Lahko rečem le vsaka ji čast da se upa tako izpostavit.
Kar pa se tiče oddaje,sta me voditelja mal razočarala,kar naprej
sta omenjala to da si hoče tiča stran urezat,sploh ji nista pustila do besede,ker bi pač lahko kaj več povedala o sebi,prav zasmilila se mi je.
Saj vem da je pač tak koncept oddaje,da se zajebavajo,sam njo sta pa res na krut način, vseeno nekaj spoštovnja pa moreš imeti do osebe,saj vsak človek ma čustva,ne glede na to kaj je.
Skeči so mi pa tud bili kar neki,sploh tisto z jajci,sploh ni blo smešno.
Najboljše je blo še nakoncu,ko sta ji dala dnar.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

McLarnovc napisal/-a:En folk očitno ne razume, da je point oddaje zajebancija... Lado in Jure sta ga/jo pač zabijala ker je pač koncept oddaje tak... Že drugih 50 gostov al kolk jih je blo sta tako zabijala, pa ne blo nobenga pompa...ne štekam zakaj je zdej...

To mi deluje podobno kot kadar Hribar u radiu Ga-Ga imitira recimo Rodeta, pol pa kliče stara nončka, pa začne pizdit da kaj se delajo norca z njega, pa s cerkve pa nevem kaj še... Ja če ti kej ni kul pol ti ni treba poslušat ne...enostavno...

Enako je s tema dvema tipoma na popu....če ti njun humor ni kul, je še zmer alternativa, da gledaš Spet doma in sluzastega Mariota....

usaka zajebancija more met nekje svojo mejo!Ni blo prvič, da sta šla obadva čez rob.Sicer se mogoče teb zdijo take stvari smešne in crkuješ od smeha zraven, ampak men se pač ne zdijo.Mam dost smisla za humor, ampak usak humor se nekje konča.
pa sej ni samo glede tega, enostavno pobirata in ponujata že izrabljene in brezvezne fore in res učas preveč prestopta mejo dobrega okusa!
Odgovori