Tko da nikol dajat svojih oglasov na net, tud če maš samo nick znajo dobit tvoje podatke. Čist tko sm to napisala, za usak slučaj

O bad, a resno??ŽuŽa napisal/-a:^^ Jst sm hotla in sm dala oglas na en forum. In ker seveda sploh nimam dovoljenja, so nekak zbrskal moje ime, priimek, naslov in mi poslal domov pošto z inšpektorata za delo na črno- neki tazga. Sem mogla it tja na razgovor (bla sem itak usa posrana), na koncu sem dubla samo opozorilo, ker res nism vedla da se to ne sme. Drugač je pa tud denarna kazen.
Tko da nikol dajat svojih oglasov na net, tud če maš samo nick znajo dobit tvoje podatke. Čist tko sm to napisala, za usak slučaj.
Tud jz ne razumem čist tega dovoljenja, sam fora je, da se je ona sama ponujala za delo, kar je, dost logish, nelegalno. Za tisto prek študenca pa inšpektorat ne more vedt kdo se bo javu za delo.*purple* napisal/-a:ja ona je dala tukaj oglas, da bi bla rada varuška.in njo so potem začupatl![]()
in valda, da lahko daš tud na forum oglas, da pač iščeš delo...nevem zakaj ne?
sicer pa se tud na študencu išče varstva, pa nevem kakšna dovoljenja bi rabl študenti, nč nikjer ne piše.al sm jst tole z dovoljenjem narobe razumela?
chiqqa napisal/-a:200€ na mesc za 4-7ur na dan..kako se vam toz di? sm slišala, da vse kar je več €€ je že oderuško, ker če pogledaš, oni niso delodajalci v tem smislu da mi lohka dajo polno plačo,ker potem so oni sami ob njo če men tok plačajo,right?