Michael napisal/-a:coola je to tud za moske?

sj piše SIZE ONE hehe
 ) kupla še eno fake črno-belo piše gor: no razzismo (italjansko)....sej je fake sam, če se jih pa ful težk dobi orginalne...
 ) kupla še eno fake črno-belo piše gor: no razzismo (italjansko)....sej je fake sam, če se jih pa ful težk dobi orginalne...
.. ja sam če fajn pogledaš vidiš da piše love strongsteLLcy napisal/-a:teh live˙strong je v portorožu na vsakem štantu poln....so pa za boj proti raku...
 no u bistvu namest o-ja oz. i-ja je narisan srček
  no u bistvu namest o-ja oz. i-ja je narisan srček  vsaj take sem vidla v izoli
  vsaj take sem vidla v izoligemini napisal/-a:.. ja sam če fajn pogledaš vidiš da piše love strongsteLLcy napisal/-a:teh live˙strong je v portorožu na vsakem štantu poln....so pa za boj proti raku...no u bistvu namest o-ja oz. i-ja je narisan srček
vsaj take sem vidla v izoli

steLLcy napisal/-a:gemini napisal/-a:.. ja sam če fajn pogledaš vidiš da piše love strongsteLLcy napisal/-a:teh live˙strong je v portorožu na vsakem štantu poln....so pa za boj proti raku...no u bistvu namest o-ja oz. i-ja je narisan srček
ne, ne, ne, ne....so meli prav live strong...
 ... :bussi: enga lupčka da oprostiš ker prehitr sklepam
 ... :bussi: enga lupčka da oprostiš ker prehitr sklepamgemini napisal/-a:steLLcy napisal/-a:gemini napisal/-a:.. ja sam če fajn pogledaš vidiš da piše love strongsteLLcy napisal/-a:teh live˙strong je v portorožu na vsakem štantu poln....so pa za boj proti raku...no u bistvu namest o-ja oz. i-ja je narisan srček
ne, ne, ne, ne....so meli prav live strong...
ups... pol pa sory..... :bussi: enga lupčka da oprostiš ker prehitr sklepam

)
 )
 so orginal, ceprav ocitno nasi prodajalci ne vejo kolk je en dolar
 so orginal, ceprav ocitno nasi prodajalci ne vejo kolk je en dolar  (ok, sej razumem, da je se transport...bla bla bla)
 (ok, sej razumem, da je se transport...bla bla bla)