ubistvu obstaja prav razredčilo za lak. Naj bi tut že dost trd lak ponovno postal tekoč in se neki časa spet ne strdil. Ker če dodaš aceton, mislm da je samo za tist trenutek ko si lakiraš, pol pa spet po starem.
Jst mam razredčilo za lake od Mavale...in sem že marsikater star lak ponovno začela uporabljat, tud če je bil že čist zasušen in ga je blo še čist mal notr...
Popilš ostale do višine prstne blazinice in 14 mažeš s svetlejšimi laki pa če si kot jaz trpiš muke, da še vseh ostalih ne pogrizeš Itak pa, za tolažbo, pretirano dolgi res niso lepi.
^^ Lepo! Zdej mi pa žal, da nisem tale lak kupila, ko je bil pa že v roki sem ga imela...
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
^^Ti pa imaš dodelano to stran! Sem vse članke prebrala Fuuul nore lake maš! Daj povej, kje dobiš te OPI lake? Prvič slišim za njih...pa un Rainbow je fantastičen!
There once was a note pure and easy Playing so free, like a breath rippling by...
OPI lakci so zakon (jih mam žal šele eene 8). Kolk lakov pa maš gejba?
Sm ti jih kar nekaj fovš.
Aja, za nakup OPI je pa najboljši eBay.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.