*mala* napisal/-a:Ok, sem pripravljena na splošni napadti si kriva!
FDV, teologija, socialno delo, delno ekonomska, upravna, določene smeri na filozofski. Bi se še kej najdl.
modrisafir napisal/-a:*mala* napisal/-a:Ok, sem pripravljena na splošni napadti si kriva!
FDV, teologija, socialno delo, delno ekonomska, upravna, določene smeri na filozofski. Bi se še kej najdl.
Me prav zanima, če bi naredila teologijo- veš kar nekaj jih obupa! Najbrž še to ne veš kje je ta fax, kaj šele da bi vedela za kaj se sploh gre. Drugače pa kar 5 let traja pa imamo na koncu samo 7.stopnjo izobrazbe.
Seveda da je perspektivno, saj imamo podoplomca iz zakonske in družinske terapije- to je pa danes zelo iskan poklic, če mogoče ne veš.
*mala* napisal/-a:Tiavanna napisal/-a:*mala* napisal/-a:Js sm bla pa dons z bratrancem na informativnih na elektro in na strojni.
Kera zakon faksa. Čist navdušena! Faksa z ogromnimi možnostmi zaposlitve, pa kjer se dejansko nekaj pametnega naučiš, imaš nekaj znanja za pokazat, kak izdelek po koncu faksa.
Hm, ja...moj fant študira elektro...Bom sam rekla, da so stvari precej drugačne kot povejo na informativnih.
Tega se zavedam! Poznam kar nekaj študentov z elektro in vem da ni tak fajn, kot povejo. Ampak glede zaposlitve pa vem, da ni problemov. Pa men se vseeno zdi zanimivo (je pa res da mam rada naravoslovne predmete).
*mala* napisal/-a:A katera kak ve, kak to poteka, da po končanem faksu greš na še en faks? Verjetno izredno?
MilkyWay napisal/-a:modrisafir napisal/-a:*mala* napisal/-a:Ok, sem pripravljena na splošni napadti si kriva!
Me prav zanima, če bi naredila teologijo- veš kar nekaj jih obupa! Najbrž še to ne veš kje je ta fax, kaj šele da bi vedela za kaj se sploh gre. Drugače pa kar 5 let traja pa imamo na koncu samo 7.stopnjo izobrazbe.
Seveda da je perspektivno, saj imamo podoplomca iz zakonske in družinske terapije- to je pa danes zelo iskan poklic, če mogoče ne veš.
Bi se kar strinjala s tabo. Moja kolegica je vzela teologijo in španščino (dvopredmetno) in je rekla, da je zanimivo, ampak ful težko. Mimogrede, zakaj rabiš učenje pisave hebrejščine?![]()
Se mii pa ta vaš podiplomc res ful dobro sliši... Tudi mene mikajo take stvari (upam, da se bom iz pedagogike lahko kako preusmerila in specializirala na tako stvar - mogoče kakšna družinska pedagogika ali kej podobnega).
modrisafir napisal/-a:*mala* napisal/-a:Ok, sem pripravljena na splošni napadti si kriva!
*mala* napisal/-a:modrisafir napisal/-a:*mala* napisal/-a:Ok, sem pripravljena na splošni napadti si kriva!
Presnetote moram razočarat, da vem kje je faks (kdo bi si mislu...), vem pa tud čist zadost za kaj se gre. Nadaljno mnenje pa zadržim zase.
modrisafir napisal/-a:Hebrejščino je dobro znati. če želiš bolje razumeti izvirnike svetega pisma. Samo to ni obvezno, če se hočeš se lahko učiš ta jezik. Dvopredmetni imajo pol manj predmetov od enopredmetnih (bolj psihološke predmete- ker so na koncu profesorji) - sem mislila, da je španščina težja od dvopredmetne teologije.
modrisafir napisal/-a:S pedagogiko mislim, da lahko greš podiplomca ali pa specializacijo iz družinske terapije (piše na strani od faxa natančno), samo da moraš narediti par diferencialnih.