Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
klupko
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a klupko »

*hox* napisal/-a:Sej meni je tut reku na koncu društvenga "naj ti bo, drugače pa nimaš pojma"

ne me... :rofl:
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

kako pa to potem zgleda, če ne narediš društvene? ker jaz tudi ne poznam nobenega, ki ne bi naredil.
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Ja vrjetn tko, da odfuraš še par ur in spet delaš društveno...pomojem.
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a a_pikica_a »

Jaz nisem naredila društvenega v prvo :P In tudi ostali, ki so imeli na isti dan društveni kot jaz pri tem, ki je mene imel, niso naredili.
Vsi so mi pravili, da kao to ti sam podpišejo pa je. A - a.
Js sm fasala predsednika izpitne komisije, ki se je upokojil in je imel samo društvene čez, in me je ruknu. Tko da ni glih povsod isto. Mojim kolegicam pa je recimo kr inštruktor podpisal. Ali pa inštruktor povabi kakega drugega inštruktorja, ki se fanj poznajo.
Sej v drugo čez par dni pri drugemu sem komot naredila.

Drugače pa če rukneš društevni je isto kot če si uro vozil. Voziš pol še eno uro pa spet greš.

Pol sm glavno delala in v drugo tudi naredila. V prvo sm padla, ker mi je kamion izsilil prednost, in mi ni bilo nič jasno zakaj naj bi bila jaz kriva in odgovor je bil ja kao bi mogla predvidevat?!
V drugo pa nisem naredila niti ene napake :) pa me je imel sam predsednik komisije (tisti ki redno dela) :D
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Hyades »

Ha.. tudi jaz morem priznat, da v prvo nisem naredila drustvenega. Sem pa zato glavno voznjo (izpit).

Drustveni je izgledal nekako tako:
Dezevalo je, bila sem fuuul zivcna, mislila sem da me bo pobralo.. Pa se neka cudna ura je bila. Menda ful zgodaj, ena osma ali deveta zjutraj.
Ko sem prisla do avta sta bila oba ze tam. Instruktor + ta drugi tip. In tisti tip je bil neki jako cuden osebek, mislim ok da je dezevalo ampak tako 'dolgega' obraza ze dolgo nisem videla!
Tip je bil cel mrki, tak siten.. In komaj da me je pozdravil.

No v glavnem ko smo se vozili je instruktor skocil do nekega avtoservisa in sem jaz medtem cakala v avtu z tistim drugim instruktorjem in kaj je bilo? Tip je bil tiho, gledal pred sabo in to je blo to. In jaz itak da ne bom nic rekla, ker se kao nismo smel pogovarjat??? Ok to po mojem ni res..
Nic, ko je prisel moj instruktor nazaj smo sli naprej in tam sem naredila tako butasto napako da ne morem verjet (sem bila res blazno zivcna, sem se prav tresla), sem izsilila prednost celi koloni vozil :P. Jaz sem sla levo oni pa desno, duuuuh. Nic, padla sem ..

In fora je bila, da sem sla potem direkt delat. Oz so me pustili kar pred sluzbo.. Tok sem se jokala (zame je bla to kriza)..

Potem sem vozila se ene par urc, ne vem mogoce dve? Nakar mi je instruktor znova predlagal da bi imela drustveni. V bistvu sem se tax ze bala, ker ni bila lih prijetna izkusnja. Ampak vredu, sem se strinjala s tem da sem mu rekla naj mi zrihta mladega instruktorja..

No, pa je prisel usodni dan.. In zacuda je bil ta drugi instruktor blazno prijazen in predvsem simpaticen, nasmejan! In takrat sem vozila ena A! :D

Na glavni pa eh.. sem bila tudi zivcna, ampak ne uno krizno zivcna, ampak sem bolj ko ne imela tremo, drugace pa fuuul samozavesti kar se voznje tice. Pa je slo. Ok ok, res je da sta se oba smejala, ko se mi je zacela noga trest med parkiranjem..

Vem pa, da je moj lubi pred cca 14. leti ko je delal izpit 3x ruknil drustveni hahah... :P No ja, vsaj s tem me je tolazil...
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

Tut z društvenimi dobro služjo, ane? :stupid: :D
Uporabniški avatar
tanchii
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a tanchii »

Res ne morem verjeti, kako drugače pri nas poteka izpit. Te društvene pri nas skoraj nihče nima (ne poznam nikogar, ki bi jo mel), v kartonček nam inštruktor pač napiše, da smo jo imeli. Če pa jo že res kdo ima, pa jo itak naredi. Zraven je pač neki drugi inštruktor iz iste AŠ.
Našim avtošolam je v interesu, da čimprej naredimo izpit, ker je to v bistvu pokazatelj, kako dobro nas inštruktorji naučijo voziti.
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

^^ A pol je tut ne plačate?
Uporabniški avatar
*Sagitt*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a *Sagitt* »

jaz sem tudi mela na društvenem tolko napak da joj .. pa sem mislila da nebom naredla ampak vseeno sem ..
sem bla pa ful živčna zato pa sem naredla tolko napak..
upam da na glavni ne bom tak ..
Some things end, some things begin and some things never change ..
Uporabniški avatar
tanchii
Debatorica
Debatorica

*hox* napisal/-a:^^ A pol je tut ne plačate?

Plača se toliko kot navadna vožnja, ker v bistvu to tudi je, samo v kartončku je napisano PI ali nekaj takega.
Drugje je dražja kot navadna?
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

^^ Meni so pri društvenemu "uzeli" eno navadno + še plačat sem mogla mislim da 25 €. :roll:
Uporabniški avatar
*Sagitt*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a *Sagitt* »

*hox* napisal/-a:^^ Meni so pri društvenemu "uzeli" eno navadno + še plačat sem mogla mislim da 25 €. :roll:

jaz sem pa mogla tud navadno uro plačat + 15 € ..
Some things end, some things begin and some things never change ..
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Koper

Neprebrana objava Napisal/-a trapa »

tanchii napisal/-a:Res ne morem verjeti, kako drugače pri nas poteka izpit. Te društvene pri nas skoraj nihče nima (ne poznam nikogar, ki bi jo mel), v kartonček nam inštruktor pač napiše, da smo jo imeli. Če pa jo že res kdo ima, pa jo itak naredi. Zraven je pač neki drugi inštruktor iz iste AŠ.
Našim avtošolam je v interesu, da čimprej naredimo izpit, ker je to v bistvu pokazatelj, kako dobro nas inštruktorji naučijo voziti.

To si pa zdej ustrelila kozla! :lach:

Nikakor enačit kvantitete s kvaliteto! Tako, kot ne morem trdit, da si z več urami boljši voznik, ne moreš trdit, da znaš vozit, če si naredil izpit z manj urami. Mogoče pa se je inštruktorju samo mudilo in je želel spravit še nekoga naprej, da AŠ obdrži sloves. Ker za izpit past rabiš samo malo smole. :)
Vozit znaš šele po nekaj letih redne vožnje. Prej si začetnik. ;)
Imaš, da me vikaš!
Uporabniški avatar
tanchii
Debatorica
Debatorica

Nisem mislila, da to pomeni, da doljše voziš, če imaš manj ur.

S tem sem mislila na to, da nas inštruktorji ne zajebavajo in nam ne nabijajo ur za brezveze, če znamo vozit in se lahko prijavimo na izpit, ko sami mislimo, da dobro vozimo.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

tanchii napisal/-a: in se lahko prijavimo na izpit, ko sami mislimo, da dobro vozimo.

:eek: :eek: :eek:

lubica, saj se hecaš, kajne??? :eek:
Zaklenjeno