Ha.. tudi jaz morem priznat, da v prvo nisem naredila drustvenega. Sem pa zato glavno voznjo (izpit).
Drustveni je izgledal nekako tako:
Dezevalo je, bila sem fuuul zivcna, mislila sem da me bo pobralo.. Pa se neka cudna ura je bila. Menda ful zgodaj, ena osma ali deveta zjutraj.
Ko sem prisla do avta sta bila oba ze tam. Instruktor + ta drugi tip. In tisti tip je bil neki jako cuden osebek, mislim ok da je dezevalo ampak tako 'dolgega' obraza ze dolgo nisem videla!
Tip je bil cel mrki, tak siten.. In komaj da me je pozdravil.
No v glavnem ko smo se vozili je instruktor skocil do nekega avtoservisa in sem jaz medtem cakala v avtu z tistim drugim instruktorjem in kaj je bilo? Tip je bil tiho, gledal pred sabo in to je blo to. In jaz itak da ne bom nic rekla, ker se kao nismo smel pogovarjat??? Ok to po mojem ni res..
Nic, ko je prisel moj instruktor nazaj smo sli naprej in tam sem naredila tako butasto napako da ne morem verjet (sem bila res blazno zivcna, sem se prav tresla), sem izsilila prednost celi koloni vozil

. Jaz sem sla levo oni pa desno, duuuuh. Nic, padla sem ..
In fora je bila, da sem sla potem direkt delat. Oz so me pustili kar pred sluzbo.. Tok sem se jokala (zame je bla to kriza)..
Potem sem vozila se ene par urc, ne vem mogoce dve? Nakar mi je instruktor znova predlagal da bi imela drustveni. V bistvu sem se tax ze bala, ker ni bila lih prijetna izkusnja. Ampak vredu, sem se strinjala s tem da sem mu rekla naj mi zrihta mladega instruktorja..
No, pa je prisel usodni dan.. In zacuda je bil ta drugi instruktor blazno prijazen in predvsem simpaticen, nasmejan! In takrat sem vozila ena A!

Na glavni pa eh.. sem bila tudi zivcna, ampak ne uno krizno zivcna, ampak sem bolj ko ne imela tremo, drugace pa fuuul samozavesti kar se voznje tice. Pa je slo. Ok ok, res je da sta se oba smejala, ko se mi je zacela noga trest med parkiranjem..
Vem pa, da je moj lubi pred cca 14. leti ko je delal izpit 3x ruknil drustveni hahah...

No ja, vsaj s tem me je tolazil...