floribunda napisal/-a:tvoje osebno prepričanje okoli vegeterianstva me, po pravici, sploh ne zanima.
vegeterianci po definiciji ne jedo živali.
flash news. riba =žival
če boš pogledla v slovar, pod vegeterianec pač ne boš našla svojega imena.
sorry baby, u're just faking
hahah okej vredu no, js sm ti hotla razlozit neki drugega, - namrec pisala si o puhastih zajckih, pa verjemi da ni edini razlog za bit vegeterijanc to da se ti smilijo zivali. razumes?

mene pa cist nc ne zanima kako me ti alpa vsi ostali ''imenujete'', pac se prehranjujem tako kot se, kaj tocno naj bi s tem fejkala lol?! samo sebe?
pac je najlazje razlozit moje navade z izrazom ''vegeterijanka'' - to povem na raznih obiskih, oznacim to na prijavnicah za kake tabore itd. ker pac ne jem mesa. in verjemi da se tam potem dostikrat na meniju pojavi kaka riba, rizota z morskimi sadezi itd. pol je pa se problem razlagat da js tut tega ne jem. tk da dosti ljudi loci med vegeterijanci take ki jedo ribe in take ki ne, pac si narobe interpretirajo ta izraz, nism si js tega zmisla...ce pa nisi vedla tega bos pac mogla na besedo verjet
mam ze dosti izkusenj z ribami na vegeterijanskih menijih
sej ne pravim da je pravilno, samo tako nekateri mislijo...

). Ampak se ne pustim potegnit v take debate. Nemogoče je biti popolnoma načelen glede vseh stvari v življenju ... razen če nočeš pristati na psihiatriji. (vse živali imajo pravico do življenja ... kaj pa muhe in komarji? ... kaj pa koloradski hrošči in polži? ... je humano polžem odrekati solato, če jo imajo pač radi? ...)