nikol se nism z nedolznim pa si ne predstavljam...nevem..nekak mam u glavi da more fant vedet kako se stvari streze sploh pa glede na moja leta pa na to da mam rajs par let starejse, bi ze blo cudno ce bi kakega nedolznega nasla, nevem zakaj bi bil...- to predvsem...
pa pol bi me skrbelo da bi hotu se kake druge sprobat (ce bi se spustila v resno zvezo...)
Nism probala,ampak si mislim da ni spontano vse skupi.
Ne poznam niti enga para,k bi se razdeviču(oba nedoužna prvič skupi) in ostau skupi.Pa vi?(Pa ne velajo babice! )
red_rose napisal/-a:nikol se nism z nedolznim pa si ne predstavljam...nevem..nekak mam u glavi da more fant vedet kako se stvari streze
No ja, če ne ve, kako se stvari streže, ga je pa potrebno naučit, kar je tudi po svoje zanimivo najbrž Jaz še vedno mislim, da bi raje imela devičnika, kot pa nekoga, ki jih je že 30 skoz dal
Ne da bi vedla...čeprov moj 1. ni mel lih kej dost pojma nkol se ne ve...
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Js sm razdevičla enga bivšega...pa nisva ostala skupej pa sex je biu polom od poloma Pa tut tko kot je red_rose napisala, bi js tut razmišljala v to smer, kaj pa če bo hotel probat še kje drugje, če bi ga js razdevičla
js z devičnikom nisem, je pa moja kolegica. in je rekla, da sta se sam mal božala, pol ji ga je dal pa notr in mu je v 1. sekundi pršlo. fantu je blo ful neordn in še zdej, par let po tistem se naredi neumnega ko gre mimo njega