Tiste ženske, katerih fantje imajo povprečno dolge, ne upajo tega niti napisat v ta topic.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
tor napisal/-a:Najdaljši v Franciji, povprečje 15,48 cm.
Najbrž vas večina ne zna ocenit, ali sta pa pravljičarke.
heh statistika ... mogoce bi bilo dobro podvprasanje koliko kod teh 'francozov' so marocani in koliko od teh je nativ francozov
... kar se pa pravljicarskih sposobnosti tice ... tak moski, ki zna zensko pripeljati do veriznih orgazmov, bo vedno v njenih oceh imel najdaljsega in najlepsega
tor napisal/-a:Najdaljši v Franciji, povprečje 15,48 cm.
Najbrž vas večina ne zna ocenit, ali sta pa pravljičarke.
heh statistika ... mogoce bi bilo dobro podvprasanje koliko kod teh 'francozov' so marocani in koliko od teh je nativ francozov
... kar se pa pravljicarskih sposobnosti tice ... tak moski, ki zna zensko pripeljati do veriznih orgazmov, bo vedno v njenih oceh imel najdaljsega in najlepsega
Sem jaz tut na to prec pomislu, na število arabskih, afriških "Francozov".
A to nej bi kao bla fora da imajo arabci daljse?
Kar se pa teh raziskav tice...resne so zelo redke, take, kjer bi jih merilo medicinsko osebje pa se redkejse. Takih je edino ene par raziskav kakega proizvajalca kondomov. Izkaze se, da je pri takih izmerjeno povprecje za 1 cm manjse od povprecja raziskav, kjer si jih tipi sami.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
no mene pa neki zanima. ne vem od kje naj mu ga zmerim. zgornja stran?
spodaj? od anusa? od kje ste vi merili ki ste napisali mere? prosim povejte da grem v akcijo
livija, najbolje da začneš pri tatuju na vratu in greš potem čez hrbet, rit do tiča...dobiš najbolj impresiven rezultat! in ne pozabi: najbolj točno izmero dobiš pri merjenju s šestilom!
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
bik napisal/-a:Mojih tri cm je čist zadost da vsaku prpelem v nebesa brez gipiesa hehehe
Orgazm ki ga povzročiš da dražiš g točko in ščegija je najlepši.
hehe ... dovoli zenskam, da o tem presodijo
He he he so mele priložnost zdej pa verjetno dolgo ne bo mela nobena več priložnosti je rekla moja, da nobena ne preživi tega.
Sicer kot je že dost pisanega važna je trdota ne dolžina klina. Je pa dejstvo da mišica penisa se začne pri anusu. Kje se ga pa meri pa vsak po svoje. če se ga odzadi meri pole mam jst malo večjega. hihiihihihi