Spolnih odnosov še nisem imel, predvsem tudi zaradi tega problema ker me je strah kaj bi punca rekla ko bi to videla..
Pikice na penisu
-
zaskrbljen123
- Sramežljivka

Pikice na penisu
Imam sledeč problem: Čisto po spodnjem delu glavice imam polno nekih pikic, pravzaprav to niso ravno pikice to so kot nekakšne majhne bradavičke ki so zelo nagosto "natrosene".
Spolnih odnosov še nisem imel, predvsem tudi zaradi tega problema ker me je strah kaj bi punca rekla ko bi to videla..
Torej za spolno bolezen ne gre..se komu sanja kaj bi to lahko bilo? Vsako mnenje dobrodošlo..
-
Gost
Mislim, da ni nič takega. Ne spomnim se točnega izraza (pogugljaj), vem pa da gre najverjetneje za nenevarno zadevo, podobno kot zamašene lojnice na koži, izgleda pa kot bele pikice, drobne in običajno so ob robu glavice. Baje pogosta zadeva pri moških.
Če se kdo spomni točnega izraza, na dan z besedo
Če se kdo spomni točnega izraza, na dan z besedo

Ne skrbi, to ni nevarno. To imamo vsi dedi.
Sedaj lahko z veseljem punci pokažeš svojo batino.
Sedaj lahko z veseljem punci pokažeš svojo batino.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
Vir: SSKJ
-
zaskrbljen123
- Sramežljivka

Ko je nekdo napisal genitalne bradavice sem šel na strica googla pogledat za kakimi slikami, če je slučajno to in izkazalo se je da res.
Evo takole nekako izgleda (najdeno na googlu): http://img100.imageshack.us/img100/7339/200pxpearlypenilepapulesglans4.jpg
Torej u pondelk grem takoj k zdravnici po napotnco za urologa in potem upam na najbolš čeprou sem trenutno precej v skrbeh kaj bo.
Hvala vam za odgovore
Evo takole nekako izgleda (najdeno na googlu): http://img100.imageshack.us/img100/7339/200pxpearlypenilepapulesglans4.jpg
Torej u pondelk grem takoj k zdravnici po napotnco za urologa in potem upam na najbolš čeprou sem trenutno precej v skrbeh kaj bo.
Hvala vam za odgovore

Dečko, to imamo vsi moški. Eni manj, drugi bolj izrazite bunkice. Ne paničari. Ti si na googlu našel "penile papules", ki so ŽLEZE.
Še enkrat rečem: NE PANIČARI !!!
Če te pa tako grozno skrbi, pa vseeno pojdi k zdravnici. Verjetno te bo focnila in te vprašala zakaj hodiš k njej s takimi bednimi vprašanji.
Veš kaj so genitalne bradavice? To -> Klik
Če te pa tako grozno skrbi, pa vseeno pojdi k zdravnici. Verjetno te bo focnila in te vprašala zakaj hodiš k njej s takimi bednimi vprašanji.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
-
zaskrbljen123
- Sramežljivka

miteq napisal/-a:Dečko, to imamo vsi moški. Eni manj, drugi bolj izrazite bunkice. Ne paničari. Ti si na googlu našel "penile papules", ki so ŽLEZE.
Jah iz tvojih ust v božja ušesa. Tičou drugih tipou ne gledam tako da nevem, jebiga.
Bi bil pa vseeno vesel podobnega mnenja še od koga , da res ne hodim k zdravnici brezveze