Bodoče študentke

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Odgovori
Uporabniški avatar
Jaqueline
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Jaqueline »

Mah kakšn napad :P . Če boš napadena lepo ignoreri kr to je itak tvoje mnenje. :)
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

Te napadem nazaj! :D Torej vse, razen tvoje bodoče/zdajšnje? :D

Ne, ne, saj se ne mislim kregat (danes sem res dobre volje :) ), jaz samo pravim: Poizkusi in potem govori... :wink:
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

MilkyWay napisal/-a:Te napadem nazaj! :D Torej vse, razen tvoje bodoče/zdajšnje? :D

Daleč od tega :)
Je še precej faksov, ki niso med naštetimi.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Poison Girl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Poison Girl »

Jaz sem šla na pravo (grem itak tja). Tud če ne bi, je bilo isto k lani. So se pa za mano narisali 3 totalnoooo pijani in potem sta dva zaspala in SMRČALA! Na glas. Nisem vedla, če mam pravico koga počit. :roll:
Uporabniški avatar
PennyBell
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a PennyBell »

Na informativnih je blo ok ja.
Edino kar je, moramo se zavedat, da je na informativnih VEDNO ok. Oz. predstavljeno v najlepši luči ;).

Bomo vidli kaj bo drugo leto. Zdj zaenkrat nas čaka (no, mene 1oo% ) iskanje stanovanja.. :D
Uporabniški avatar
PennyBell
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a PennyBell »

Poison Girl napisal/-a:Jaz sem šla na pravo (grem itak tja). Tud če ne bi, je bilo isto k lani. So se pa za mano narisali 3 totalnoooo pijani in potem sta dva zaspala in SMRČALA! Na glas. Nisem vedla, če mam pravico koga počit. :roll:

Oh ja. Zlo vlko pravico bi mela koga počit.. ;)
Upam, da ti niso čisto pokvarli informativnih dnevov!
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

Jst sm tut lansko leto šla na pravo in sm mp3 poslušala, čeprov bl potih. Blo je tako zelo dolgočasno. Sm pa spremljala kolegico. Ful je bla navdušena, požirala je vse besede, no, eno leto zatem razmišlja o izpisu. :D
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Tiavanna »

*mala* napisal/-a:Js sm bla pa dons z bratrancem na informativnih na elektro in na strojni.
Kera zakon faksa. Čist navdušena! Faksa z ogromnimi možnostmi zaposlitve, pa kjer se dejansko nekaj pametnega naučiš, imaš nekaj znanja za pokazat, kak izdelek po koncu faksa.

Hm, ja...moj fant študira elektro...Bom sam rekla, da so stvari precej drugačne kot povejo na informativnih.

floribunda napisal/-a:a ve slučajno katera kako je z vzporednimi vpisi na fakulteto, v primeru da nisi ziher da boš mel naslednje leto status.

Za vzporedni študij se prijaviš šele konec septembra, razen če se prijavljaš za faks, ki ima sprejemne izpite - v tem primeru se moraš do istega datuma kot maturanti. Sicer pa nevem, kako je s statusom...vem, da je možen prenos statusa na vzporedno fakulteto, sam ne vem pa kako in kaj, če statusa nimaš na svoji matični fakulteti. :nixweiss:
Uporabniški avatar
*~Liesl~*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a *~Liesl~* »

Ja sm šla na:
1. AGRFT- dramska igra: super, tako kot lani, vsekakor bom šla probat
2. Fakulteta za farmacijo: farmacija odpade, laboratorijska biomedicina pa mora bit dokaj kul. Sicer mi sama predstavitev ni bila ne vem kako všeč, ampak pol ko smo šlo gledat laboratorije mi je blo bolj všeč.
3. Filofaks- primerjalna književnost: sem si predstavljala da bo tako, v redu. Verjetno bom dala skupaj s slovenistiko na tretje mesto.
Take me away cuz in your eyes I'd like to stay...
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Tiavanna napisal/-a:
*mala* napisal/-a:Js sm bla pa dons z bratrancem na informativnih na elektro in na strojni.
Kera zakon faksa. Čist navdušena! Faksa z ogromnimi možnostmi zaposlitve, pa kjer se dejansko nekaj pametnega naučiš, imaš nekaj znanja za pokazat, kak izdelek po koncu faksa.

Hm, ja...moj fant študira elektro...Bom sam rekla, da so stvari precej drugačne kot povejo na informativnih.

Tega se zavedam! Poznam kar nekaj študentov z elektro in vem da ni tak fajn, kot povejo. Ampak glede zaposlitve pa vem, da ni problemov. Pa men se vseeno zdi zanimivo (je pa res da mam rada naravoslovne predmete).

A katera kak ve, kak to poteka, da po končanem faksu greš na še en faks? Verjetno izredno?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

*mala* napisal/-a:
Tiavanna napisal/-a:

Tega se zavedam! Poznam kar nekaj študentov z elektro in vem da ni tak fajn, kot povejo. Ampak glede zaposlitve pa vem, da ni problemov.
Vceraj, ko so bli informativci, sm bil slucajno na faksu(FRI/FE) zaradi enega izpita. In sem opazil da so se predstavljale tudi nekatere firme potencialnim studentom. Sprasujem se, ce se to dogaja tudi drugje? :)
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^ Na strojni tud. Drugje pa še nism zasledila tega. Pa sm že kar na nekaj informativnih bla zadnja leta (me vsak zvleče s sabo).
Uporabniški avatar
pika911
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a pika911 »

jst s bla pa na krajinski arhitekturi- ampak zgolj spremstvo in mi je blo ful ušeč čeprow bi una profesorja k je mel predstavitev najraj počla okol glave! stalno je uporavljal ene tujke pa za svoje študentke je govoru deklce... pa čudn je izgovarju besede (pa ni bla govorna napaka ampak se je prow vidl da hoče izpadt fancy :))

pol sm bla pa še s fantom na medicini... in zdej sm čist navdušena in komi čakam da bom sprejeta :P (optimist pač) je bla pa predstavitev zllllooooo dolgočasna!

aja drgač sm pa itak že 10.2. oddala prijavo tko da sm šla sam bl zard potrditve na informativce... :D hehe
Uporabniški avatar
tanchii
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a tanchii »

Jaz sem bila na farmaciji in biotehnologiji.
Biotehnologija me je totalno razočarala. Grozna predstavitev, nihče ni povedal kaj sploh je biotehnologija, kaj se raziskuje, tako da vem isto kot prej. Sredi predavanja sem se vstala in šla ven.

Mi je pa bila toliko bolj všeč farmacija. Tu pa so malo problem točke, tako da bom menda na 1. mesto napisala laboratorijsko biomedicino. 2. stopnjo pa bi nadaljevala industrijsko farmacijo.

Zanima me, ali katera ve, kje so potem možnosti zaposlitve? V farmaciji (Krka, itd.), ali še vedno v bolnišničnih laboratorijih?
Uporabniški avatar
pika911
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a pika911 »

itak! laboratoriji... genetski, hemotološki, forenzični... bilo ker po mojm!
Odgovori