MilkyWay napisal/-a:Te napadem nazaj!Torej vse, razen tvoje bodoče/zdajšnje?
![]()
Poison Girl napisal/-a:Jaz sem šla na pravo (grem itak tja). Tud če ne bi, je bilo isto k lani. So se pa za mano narisali 3 totalnoooo pijani in potem sta dva zaspala in SMRČALA! Na glas. Nisem vedla, če mam pravico koga počit.
*mala* napisal/-a:Js sm bla pa dons z bratrancem na informativnih na elektro in na strojni.
Kera zakon faksa. Čist navdušena! Faksa z ogromnimi možnostmi zaposlitve, pa kjer se dejansko nekaj pametnega naučiš, imaš nekaj znanja za pokazat, kak izdelek po koncu faksa.
floribunda napisal/-a:a ve slučajno katera kako je z vzporednimi vpisi na fakulteto, v primeru da nisi ziher da boš mel naslednje leto status.
Tiavanna napisal/-a:*mala* napisal/-a:Js sm bla pa dons z bratrancem na informativnih na elektro in na strojni.
Kera zakon faksa. Čist navdušena! Faksa z ogromnimi možnostmi zaposlitve, pa kjer se dejansko nekaj pametnega naučiš, imaš nekaj znanja za pokazat, kak izdelek po koncu faksa.
Hm, ja...moj fant študira elektro...Bom sam rekla, da so stvari precej drugačne kot povejo na informativnih.
Vceraj, ko so bli informativci, sm bil slucajno na faksu(FRI/FE) zaradi enega izpita. In sem opazil da so se predstavljale tudi nekatere firme potencialnim studentom. Sprasujem se, ce se to dogaja tudi drugje?*mala* napisal/-a:Tiavanna napisal/-a:*mala* napisal/-a:Js sm bla pa dons z bratrancem na informativnih na elektro in na strojni.
Hm, ja...moj fant študira elektro...Bom sam rekla, da so stvari precej drugačne kot povejo na informativnih.
Tega se zavedam! Poznam kar nekaj študentov z elektro in vem da ni tak fajn, kot povejo. Ampak glede zaposlitve pa vem, da ni problemov.