a_pikica_a napisal/-a:Drugače pa *purple*, itak ti vedno goniš svoje, do koncaSama veš, da pretiravaš, ampak ok, vsakemu svoje. Če ti veš, da tvoja mačka ne potrebuje prostega gibanja in zraka (in žal na strehi bit ob sonču ni neka prostost, gibanje in svež zrak) potem tako ok. Sama najbolje veš kaj je za tvojo mačko najboljše. S temi Wiskasi pa ne utrujaj. Mačka rabi raznovrstno hrano, mi naši kupujemo kokrkdaj. Prejšnjo smo isto hranli in ja, živela je ogromno let.
!
nč ne pretiravam in seveda, kot ste vajeni ne bom popustila, sploh pa tlele ne in dokler bodo istega mnenja,ljudje ki se s tem ukvarjajo in popravljajo kar neumni ljudje uničejejo!
Kar se tiče tvojih besed namenjeni Sekhmet, mene bi na tvojem mestu bilo sram. Res. Tu pokažeš svojo odraslost in dozorelost. Svojo pamet. Me ne čudi (nebi čudlo), da si kdaj (oz. boš) dobila po gobcu, ker bi si fejst zaslužla!
In ne, ne bom ti pošiljala ZS če imam kej s tabo. Kar ti gre bom napisala semle in sam ne napisat, da smetim temo, ker ti smetiš cel forum!
mene ni sram, mene nima bit česa sram.po gobcu ne bom dobila, ker se načeloma ne ukvarjam z dosadnimi,črnogledimi in zafrustriranimi ljudmi

Žuža...proti takim mačkom nisem rekla nič.Če so zaradi "višje sile" vajeni biti zunaj in ta svet ful pogrešajo,potem tukej žal ne moreš nič.Ampak ne sprejemam pa mnenja in dejanj, ko dobijo majhnega mačka in ga navajajo na zunanji svet.In da bi to še in še počeli.
je res drugače če maš mačka spuščenga nekje na samem, ampak useeno, tudi tam prežijo nanj nevarnosti in jst bi svojga mela notr.
mačka hranim z Eukanuba briketi, ki so za boljšo prebavo,Royal Canin mehko hrano (konzerve),občasno tud Hills...Potem pa pač probavaš kaj radi jejo, kaj je za kaj dobro če so kšne namenske hrane, itd...
Kupujemo pa v Zaninovičevi trgovini, tukanotu, pa v Italiji ko gre mami.
sekhmet...povej kdaj maš rojstni dan pa ti podarim slovar, da boš lahko razčlenjevala usako mojo besedo.rade volje

sikiram se ne zarad tega, dolžna ti pa prav tako ne bom ostala.kot ti izražaš svoje mnenje, ga tud jaz