Pod aladinke lahko maš skoraj vse. Oz. tudi odvisno od tega če so elegantne ali čist športne. V prvem primeru bi zraven lahko obula tudi pete - sicer kakšne bolj masivne, recimo lesene platform. Sicer pa balerinke čist komot, ali pa rimljanke, ali karkšne koli teniske, japonke ... Neskončno možnosti. Samo škornje odsvetujem, ker tega si res ne predstavljam skupaj.
Punce mene pa zanima, kako se nosti tisto daljšo majoco, ki pride pod rit in ima čez celo zadrgo in še kapuco zadaj. Tašna bolj športna je, če me razumete kaj mislim.
Uspešen moški je tisti, ki zasluži več kot lahko njegova žena zapravi. Uspešna ženska je tista, ki najde takega moža.
mene pa zanima kakko se nosi tunike z dolgimi rokavi jaz imam 2 ena je roza druga rjava in res sploh newem kako jih kombinirat vem da paše na jeans samo nekaj manjka Naj še omenim da sm suha velika sm 172 samo košarco mam veliko Hvala! any:idea:?
mene pa zanima kakko se nosi tunike z dolgimi rokavi jaz imam 2 ena je roza druga rjava in res sploh newem kako jih kombinirat vem da paše na jeans samo nekaj manjka Naj še omenim da sm suha velika sm 172 samo košarco mam veliko Hvala! any:idea:
Tunike se zelo lepo nosijo na pajkice. Zaradi hippy scene so zopet v modi hlače na zvonec (wide leg pants), ki se tudi lepo kombinirajo s tuniko. Vse skupaj lahko poživiš s šali, rutkami, kakšno broško, veliko ogrlico ali zapestnico, tudi pasovi, boleroti, jobice.. H kombinaciji tunika + pajkice se lepo podajo škorenjčki, ki so letos moderni. Nekaj idej:
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!