Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a McLarnovc »

No no, ni se treba norca delat, češ da bo kdo u kliničnem, ker z nesreče druzga se ni treba delat norca, ker te prehitro doleti...

Glede vožnje po mestu... purple bo seveda zanikala, ampak dejstvo je, da imajo ravno ljubljančani najmanj vozniške kulture in so na cestah najbolj objestni... Še posebno mularija ki ravno nardi izpit pa jim fotri kupjo avte s 120, 130, 140 konji in so največji caRji...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Hyades »

Ne ne... Ce si slisal ze tisto zalitev 'da vozis kot Celjan', potem bos vedel da to ni res..

Ceprav se pa strinjam.. Ljubljancani vozijo obupno, .. nobenih zmigavcev, izsiljevanje..

Sej ne recem, da drugje tega ni, ampak tam je ocitno..

xD ok ok, na obali je tut veliko tega... sam spet manj..
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

McLarnovc napisal/-a:Glede vožnje po mestu... purple bo seveda zanikala, ampak dejstvo je, da imajo ravno ljubljančani najmanj vozniške kulture in so na cestah najbolj objestni... Še posebno mularija ki ravno nardi izpit pa jim fotri kupjo avte s 120, 130, 140 konji in so največji caRji...

motiš se!absolutno se strinjam!nikol nism govorila o tem, kdo iz kje ma boljšo kulturo vožnje!zdej je bilo govora o tem, kje je lažje izpit narest.
se pa strinjam, mulci za volanom so groza!pa neglede iz kje so!Zato bi se men učas zdeu, čeprou bi blo tud men bed ob tem, boljš da bi biu kšn zakon da lohk vozš sam do določenih konjou mašino,ne pa une benflce pa kajjestvemkajšeuse...
nevem no, men je to nelogično, tko kot je bla nazadne nesreča na tržaški, da je šu, tm kje rje omejitev 50, model s pounim autom kolegičeu se pamtnga delat in vozu mislm da okol 130 in se zabiu u rit nič dolžni gospe srednjih let, ki je bla na mestu mrtva.njim pa nič!
Absolutno sem proti usaki prehitri in nevarni vožnji!
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

A ni bla celo neka raziskava narejena po prestolnicah EU, da so lih v Lj najbolj nestrpni vozniki? Vsaj po radiju sem enkrat slišala.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a a_pikica_a »

Ljubljančani so največji kreteni na cestah :D Pa ne vsi, da se ne bo kdo užalu ;)
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Koper

Neprebrana objava Napisal/-a trapa »

Oh, ja. Na splošno so Ljubljanski vozniki res najbolj nestrpni. So te sposobni strobit še v tujini, čeprav si domačin in veš, da si ti tisti, ki počne stvari prav.

Se pa vsakič znova čudim kdo zaboga je dal italjanom izpit v roke. :stupid:
Imaš, da me vikaš!
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a a_pikica_a »

trapa napisal/-a:Oh, ja. Na splošno so Ljubljanski vozniki res najbolj nestrpni. So te sposobni strobit še v tujini, čeprav si domačin in veš, da si ti tisti, ki počne stvari prav.

Se pa vsakič znova čudim kdo zaboga je dal italjanom izpit v roke. :stupid:

Haha, ja, tudi jaz. Čeprav jih obožujem, morem priznat, da so res katastrofa kar se vožnje tiče. :D
Zadnjič sem peljala po avtocesti in tko prehitevm celo kolono vozil z italijanskimi registrskimi. Pol pogledam na števec, še slučajno grem prehitro, da vse tko prehitevam in hahah, vozila sem 90! Pol so mogli oni ene 60, majkemi :D
No sej pri nas vozijo ko kante, pol ko grem pa v šoping v Trst sam molim, da pridem cela nazaj.
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Hyades »

Punce kaj ne veste, da oni dobijo izpit v merendinah oz v pralnem prasku s kuponcki? :lol:
Uporabniški avatar
ena pač
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: mb

Neprebrana objava Napisal/-a ena pač »

flesherka_ napisal/-a:POZOR MARIBORČANKE.
mene je pune razpizdlo, da sem se drkala gor pa dol po teznu pa pobrežju da sn na pamet vedla kera križišča so enakovredna, ker sem točno vedla kere bajte stojijo ob križišču, da sem v onih fu*king ulicah obračala tak da sem na centimeter obrnila avto, a o enosmernih v centru pojma niam, ker tam nisem nič vozla. vozim že skoraj leto dni, pa ne znam prit od evroparka do 3 ribnikov po najkrajši poti, ker se fu*am do zadnjega tote enosmerne levo pa desno zvozit.

...
Zadnjič spremenil ena pač, dne 01. Jan. 2010 15:54, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
_ninchyka_
Debatorica
Debatorica
Kraj: *paradiž*

Neprebrana objava Napisal/-a _ninchyka_ »

Mene pa zanima kolkrat ste delale glavno pa kaj ste nardile narobe na glavni (sigurno ni nobena nardila brez usake napakice) :) ?
Kaj pa trema pa to, kako ste se z njo spopadle, kr pomoje je težo bit brez treme, če ti uzadi sedi en "strašen" dedec in k veš, da gre zares :D
Kdor išče nebesa na zemlji je med zemljepisom spal
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

_ninchyka_ napisal/-a:Mene pa zanima kolkrat ste delale glavno pa kaj ste nardile narobe na glavni (sigurno ni nobena nardila brez usake napakice) :) ?Kaj pa trema pa to, kako ste se z njo spopadle, kr pomoje je težo bit brez treme, če ti uzadi sedi en "strašen" dedec in k veš, da gre zares :D

Js sem delala 2x. Prvič sem mogla parkirat in ocenjevalcu ni biu ušeč način parkiranja. Parkirala sem pa tako, da sem šla v rikverc, pol pa mal naprej, da sem poravnala avto (če ne bi se zaletela ob unga zravn), potem pa spet v rikverc. Vsega skupaj sem vozila 10 min. Drugič sem vozila pa 20-25 min in sem misla, da sploh ne bom naredila (ker sem vozila tok mal časa), ampak je rekla, da sem ful dobro peljala in opazovala okolico. :freude:

Treme pa drugič nisem imela čist nič, nekako sem bila prepričana, da bom naredila in sem si celo pot ubijala v glavo, da znam, da bom,.. In sem res. :cool:
Uporabniški avatar
klupko
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a klupko »

Js sm delala dvakrat...v drugo nardila...prvič sm vozila dosti boljše kot drugič, ampak je bla ena napaka usodna. Ko sem prišla dol z avtoceste bi morala zaviti levo (čez dva pasova na tretjega)...ampak je blo ful gužve...in sm res ful čakala in sm že čist živčna ratala..in sm kr drkala uno sklopko pa mal z avtom naprej pa spet zleze nazaj in sm res že obolevala...kr če sm z leve strani mela frej, ni blo na desni...in pol ko sm končno dobila priložnost da zavijem levo sem preveč udarila po gasu in mi je delček avta šel na ta četrti pas (čez polno črto)...in zaradi tega sm padla...
Drugič sm bla pa polom...čist presrana...pa še sama sm vidla v enih neumnostih nenormalne napake in sm bla zihr da bom padla..ko je na koncu reku da mi želi srečno vožnjo sm ga kr pogledala..omg.. Verjetn je prepoznal talent.. haha
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

Jaz sem naredila v prvo, ampak sem, priznam, naredila fuuul napak. Lahko rečem, da me je trema prijemala večer prej (jokala sem se cel večer, se potila, se tresla, pomirila se nisem niti ob kozarcu kamiličnega čaja...), na dan vožnje pa bolj malo. S sošolcem sva imela na isti dan in na isto uro glavno, tako da sva se spodbujala in edn drugega pregovarjala, da bo itak vse OK :) (od takrat naprej sva vsak dan imela celo neke globoke debate :D ).

Med samo vožnjo sem zafučkala že na začetku, ko sm "pozabla" do konca spustit ročno (v bistvu je nisem mogla zaradi nabreklega prsta od prejšnjega dne in sem res imela občutek, da je ročna spuščena, na tiste kontrolne lučke pa itak nisem dajala poudarka) in me je moral tisti zadaj opozoriti. Potem mi je crknil avto, ko sm hotela odpret rampo pred občino, ker sem ponesreči spustila sklopko. Sama vožnja je potekala super, peljal me je na eno težko križišče, kjer ponavadi vsi padejo, ampak sem ga jaz z mojim inštruktorjem ful spraksirala, da se nisem kaj pretirano potila pri vožnji :) .

Sem pa spet zašuštrala pri parkiranju, kjer sem morala parkirati po nazaj (in takrat se MilkyWay še ni hvalila s tem, zdaj pa ja :D ). Na parkirišču sem se matrala celih 10 minut (ali pa se je meni tako zelo vleklo), morala sem še popravljati 4756x, pa spet tistemu zadaj ni bilo v redu (če se nisem spotila med vožnjo, sem se pa na parkirišču)... No, potem me je peljal pred občino, kjer sem morala spet parkirat po nazaj, tokrat na srečo bolj uspešno.

Ko sm že mislila, da sem padla, mi je rekel inštruktor: "Gospodična, parkiranje morate še popraviti. Pazite in glejte v ogledala, še posebej zdaj, ko boste sama v avtu!" :lol: In sem vedela, da sem naredila...
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

jst sm tud v drugo nardila, pa tud v prvo bi lohk.

ko sm taprvič pelala, sem najprej dvakrat smer zajebala (ko mi je reku desno sm šla levo pa tko), pol pa na konc na autocesti sem kao preveč doug pelala po prehitevalnem pasu in so me kao drugi prehiteval, neglede na to da je bla omejitev 80 in sm šla 80, se prav da so bli drugi zarad nestrpnosti v prekršku in ne jst.vozila sm pa zato tolk doug (pa je blo res enih 50 metrou preveč :roll: ), ker je ovink tm na rudniku pa se je vidl da neki delajo, pa sm rekla da bom kr tle na tem pasu ostala da nou kšnih sitnosti pol.no in pač, to je blo kao preveč :roll:

u drugo sm si pa napisala na obe roke kao D in L (desna in leva) da nism zarad žiucou spet strani menjala in sm se tko ful bolj sprostila.pelala sem ful dobr,brez napake in nardila ene dve stvari, za katere se je čudu, da glede na to kok sm previdna pa kok znam razmišlat med vožno in ubiram kao prave poti, me ni un prejšn spustu naprej.
in sicer prva stvar je bla ta, da mi je reku naj takoj iz tunela na poljanah zavijem desno notr v poljane, pa je bla ful kolona tm se za uklučt in sm čakala ene tri minute in ko sm pač vidla da me noben ljubljanski drek ne bo spustu sem pač spelala naprej in me je vodu dalje.Pol sva tm pr tržnc (prauni fakulteti) zavila desno v tisto ozko ulco, nakar men pred auto skoč golob, se ustau na cesti in neki kluva v en kruh.Pa jst čakam in čakam, pa grem mal naprej, pa potrobm, pa on še kr tam :D inštruktor umira zraven, ocenjevalc se tud reži, jst pa usa presrana ker nism vedla kaj bo tole zdele, dobr al slabo.No, pač po enih petih minutah se golob končno sprdne in gre, jst speljem dalje do Roške.in mi model deset minut govori, kako je navdušen, nad tem da sm tm za tunelom spelala da nism ovirala prometa na usak način (pač une za mano), da ga je fascinirala moja potrpežljivost z golobom,da bi ga kšn kr zbou, jst sm pa počakala.... :D no pol mi je končno reku čestitam in se pobrou iz auta, jst sm pa celo štalo nardila pred roško, ker sm se drla po telefonu enim desetim folkom, da sm nardila.kr folk je do mene hodu 8pač čakajoči na glavno) in mi čestitval :D
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

^^V prvo naj te ne bi smeli vržt zaradi zgrešene smeri. Važno je, da se ne zmedeš, ko ti povejo, da si zgrešil levo-desno in da voziš normalno naprej.
Zaklenjeno