Bodoče študentke
- Študentka.
- Komunikatorka
-
- Komunikatorka
- Kraj: Ljubljana
-
- Cosmopsiho
- Balenciaga
- Komunikatorka
- Kontakt:
- Skrat potepuh
- Debatorica
- Kraj: Gorenjska
Punce, kako je blo na informativcih? Sm vidla, d je bla na FF kr gužva! Js sm lih prej razmišljala, da vse tako hitro mine-k da bi blo včeraj k smo hodil okol s kupom papirjev in se spraševal, kaj za vraga naj zdej vpišemo... 

Povej mi o sanjah četudi so grešne,
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
Js sm bla pa dons z bratrancem na informativnih na elektro in na strojni.
Kera zakon faksa. Čist navdušena! Faksa z ogromnimi možnostmi zaposlitve, pa kjer se dejansko nekaj pametnega naučiš, imaš nekaj znanja za pokazat, kak izdelek po koncu faksa. Ne pa nekateri faksi...(raje ne omenjam kateri), ki so samo mlatenje zraka.
Občodujem ljudi, ki končajo ta dva faksa.
Kera zakon faksa. Čist navdušena! Faksa z ogromnimi možnostmi zaposlitve, pa kjer se dejansko nekaj pametnega naučiš, imaš nekaj znanja za pokazat, kak izdelek po koncu faksa. Ne pa nekateri faksi...(raje ne omenjam kateri), ki so samo mlatenje zraka.
Občodujem ljudi, ki končajo ta dva faksa.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Ne ne, sej vemo kakšna debata se hitro sprevrže iz tega. Dokazovanje en drugim, da je njihov faks najboljši, da se dejansko morajo učit, bla bla 

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Ok, sem pripravljena na splošni napad
ti si kriva!
FDV, teologija, socialno delo, delno ekonomska, upravna, določene smeri na filozofski. Bi se še kej najdl.

FDV, teologija, socialno delo, delno ekonomska, upravna, določene smeri na filozofski. Bi se še kej najdl.