trapa napisal/-a:Sem čakala, da bo kira priznala, pa se nobena ne oglasi.
dvigam roko, ampak to (vsaj kar se mojih zimskih deviacij tiče) nima nobene veze s trenutnim statusom, ampak le z meni neprijaznimi temperaturami zunaj
no, da ne bom OT, v dveh dvoletnih zvezah, ki sem jih uspela imet, se nisem spreminjala nič kaj bolj kot sicer.
Nekako se me ne prime tisto O zdej mam pa fanta, jeb* se mi kako zgledam, ker se gre pri videzu predvsem za moje počutje, ne toliko za to kaj si bo dec (ali bilokdo) mislu.
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Po nekaj letih s fantom sem se
ZREDILA
In grozno kot mi je povedati, sem po tem v postelji postala tako NESAMOZAVESTNA, da je kar bolelo (torej, vedno sem imela oblečeno čim več, seksala sva le še v temi). Tudi prej sem bila lena in nisem redno telovadila, ko pa sem začela s fantom sem prevzela njegove prehranjevalne navade (preveč in prepogosto sem jedla) in zato se je kilaža le dvigala. Zredila sem se enih 8 kilogramov. Vsakič ko sem se pogledala v ogledalo sem jokala, čeprav sem fantu bila vedno všeč in mi ni nikoli očital, da sem se glede tega zanemarila.
Potem sem začela hujšati (načrtno in bilo je prekleto težko) in sem izgubila enih 9 kg. Po pravici povedalo-fantu se zato ne zdim nič lepša, nič grša (itak me je mel vedno rad, ne glede na to kako sem zgledala).
Aja, čudi me, da skori vsaka ka je pisala sem je samozavestna in vse, pol pa je tema od Hujšanja že drugič odprta.. hm..??? Kje so torej vse une zafrustirane ženske, ki nrdijo vse zato, da bi shujšale-če pa je tle tolko samozavesti.
In še to.. tudi odkar sm suha se sicer boljše počutim (veliko boljše), ampak še vedno me, še bolj kot včasih sekira celulit (ki ga je odkar nisem več debelušna veliko več).
Zadnjič spremenil Sp3lca, dne 29. Jan. 2009 16:53, skupaj popravljeno 1 krat.
And if your head explodes with dark forebodings too I'll see you on the dark side of the moon.
Jz sm shujšala odkar sem z mojim, čeprav on pravi da njemu bi blo kul tudi če bi imela 100 kil. Ja ja me prau zanima... Drugače pa opažam da se punce dostikrat zredijo, pomoje je to predvsem ker mislijo, da zdej ko imajo fanta pa ni treba tako skrbet za zunanjo podobo pa tudi zato, ker prevzamejo fantove nezdrave navade kot npr. jesti pozno zvečer in jesti vse možne neumnosti, ki se fantom ne poznajo toliko kot nam.
Uspešen moški je tisti, ki zasluži več kot lahko njegova žena zapravi. Uspešna ženska je tista, ki najde takega moža.
joj me jezi ko pravte, da se ženska v zvezi zapusti ker misli, da je že ujela tipa in se ne rabi več trudit. mislim halo, kot da kaj drugega ne obstaja. jaz sem se zredila in to zato, ker sem pač začela čas preživljati tudi s fantom. moj fant je čisto kontra meni, rad lenari, je fastfood in sladkarije. preden sem ga spoznala nisem sploh vedla kaj je kebab. tud nisem tok sladkarij jedla kot sedaj. čeprav na čokolado sem vedno bla nora. nisem začela nezdravo živeti zato ker že imam tipa in se ne rabim trudit zanj. ravno zato, ker ga imam, želim biti lepa in seksi, rada ga imam, ujameva se in nebi se za brezveze zapustila. tudi ko sva začela hodit, sem še vedno hodila v fitnes in se rekreirala, ampak kaj ti to pomaga, če ti kar naenkrat rata všeč hrana, katere v preteklosti niti probal nisi.
glede samozavesti pa nebi rekla da sem jo zgubila. seveda me moti špehec in tudi moj me kdaj zafrkava in mi govori če sem noseča pa take. ampak jaz ne rabim drugih da potrjujejo mojo samozavest. če bi rabila druge zato, sem lahko večno nesrečna. srečna sem v svoji koži ne glede na to kaj drugi pravjo. nek nauk pravi, da je življenje, ki ga živimo v zunanjem svetu, le iluzija. fizično telo je tisto, preko katerega nas vsi poznajo, a glavno se dogaja v naših glavah.
1. Ko sem že nekaj časa v zvezi:
Ostanem ista,ker se dobro počutim v svoji koži vezana ali ne.Zase skrbim tako ali drugače.
Ob partnerju pa se mogoče tu pa tam večkrat oblečem al pa namažem zapeljivo.
Poznam pa nekatere punce,ki so se ob fantih zredile,ampak so jih fantje mal "zbodl" in so se spravle v kakšn fitnes.
Zmeri sm bla bl močna... potem sem shujšala 18kg, ker sm zmeri misnla d bom bla potem bl srečna. Mogoče sm bila bolj samozavestna, srečna pa niti ne. V tem času sm začela hodit z zdejšnjim Lubijem in moj (zdrav) način življenja se je prilogodil njegovemu (je sicer šprtnik ampak pr njih so večerje okoli 20h in še to tako obilne da joj), on lahko poje ogrooomne količine hrane sredi noči in ostane suh kot trlica...no in to meni ni blo jasno. Ponovno sem se zredila za 20kg (vem ja... ) in zdej sem tukaj...s samozavestjo na psu in počasi počasi mi zadnje tedne ratava da se spravljam v red.
Če bi mi on kej težil, da naj že začnem te kile dol spravljat bi še kej bilo...sam kaj k on me "ima rad prav takšno kot sem". Jst bi pa rabla enga tacga k bi mi mal težiu in me priganjou.
Upam, da me ne bo zdej kšna obsodla, da sm se zapustila oz. zanemarla! Rihtam se glih tko oz. če ne še bolj kot prej, samo kile me malo jebejo.
Jaz pa sem se zmeraj zredila, ker je zmeraj bil splet okoliščin takšnih, da sem imela neke prebliske o tem, da moram hujšat, potem pa je naneslo, da se je kaka veza zgodila.. In sem se zredila..
Ni vedno tako, ampak ko je bila prava ljubezen je bila tudi podprta
s hrano in drugimi priboljški. Sem se zredila, ampak ostala še vedno samozavestna v postelji! Ker imam rada sebe in svoje telo. Vem da par kilogramčkov gor ne bo naredilo drastične spremembe. S fantom sva si privoščila marsikateri pregreh. Verjetno vsaka pozna kako je ko si zaljubljen, ko imaš časa na pretek in počenjaš oslarije da jim ni para. Pa naj bo ura štiri popoldan ali štiri zjutraj. Tudi lakota nastopi. Kaj je lepšega kot kuharije v dvoje. Zabava, romantika, dobra hrana... Resnično težko bi bilo ohraniti težo takšno kot je bila. Ampak ni mi žal, niti sekunde. Tako prijetne trenutke v dvoje ne nadomesti ničesar, tudi malo obilnejša postavca' ne.
Jaz sem se precej zredila, ampak sem tudi pred zvezo shujšala zaradi bolezni, tko da sm v zvezi bla potem bolj srečna in sem seveda začela več jest...
To nekak ne spreminja moje samozavesti pri seksu, ker sem mu taka popolnoma všeč, ker imam tudi večje prsi kot na začetku.
jaz sem se zredila. Nikakor ni šlo za miselnost, češ, zdaj mam fanta in ne rabim več skrbet zase, ampak preprosto za to, da nisem bla več sama, ampak sva postala dva in sva si delila tud hrano:).Ja, on je tak, da se mu nikjer nič ne pozna, men pa se obesi čisto vse. Na samozavest v postelji mi to sicer ni vplivalo, čeprav gre za zvišanje teže za nekje 15 kil v sedmih letih, ampak se sama preprosto nisem več počutla dobro v svojem telesu.Tak da sem se lotila hujšanja, in sicer v stilu zdravega prehranjevanja in športanja.zdaj ko mam par kilc manj, se počutim boljše in sem si bolj všeč, ko se pogledam v ogledalo, ampak mi tud to na samozavest ni vplivalo kaj posebno. je, pa res, da moj zdaj ne more skrit veselja nad mojim manjšim telesnim obsegom, čeprav prej nikoli ni imel pripomb na povečane telesne mere...
Skrbi me edino to, da se mi manjšaj prsi- nekako sem se navadla na velikost, ki sem si jo "pridelala" v teh letih...
No, jaz sicer ostanem ista, vendar pa sem mnenja, da zveza lahko vplva na nihanje teže. Če ti v zvezi gre kaj narobe in si zaradi tega pod stresom se lahko ves čas bašeš s hrano - ali pa ravno obratno. =)
js ostanem enaka, pred in med zvezo. se pa spomnem, da sem imela željo, da bi shujšala za kakšno kilo in sem to omenila fantu in mi je reku, a da bi shujšala zame? sem rekla, da ne, da bi zase, da bi js imela več samozavesti, čeprav sem suha . in je reku, da ok, da zaradi njega ne rabim hujšat, ker se ni zaljubu vame zaradi tega, da se bom zanj spreminjala ampak zaradi tega, ker sem mu bila všeč takšna kot sem bila na začetku
jz sem se z zdejšnim fuuul zredila tko z ene 8 kg. To prepisujem temu da me moj razvaja in mi dobro kuha:D zj sm počas prešla nazaj na svojo začetno težo ker se mal rekreirava:D
drugače v postelji sem ostala enako samozavestna mogoče sm še bl kkšno novonastalo oblinco izpostavla:Dse nč ne prtožuje:D
življenje je lepo,če ga živiš,tako kot ponuja se samo in ne da ti ga spremeniš