_TheCosmoGirl_ napisal/-a:jullia_ napisal/-a:2 leti?? Kaj točno vaju zadržuje, da ne bi bila pri enem od vaju doma?
Seks se vedno tabu tema? Starokopitni tastari? Kej tazga?![]()
Normalno....kaj pa je lahko še kak drug razlog?

_TheCosmoGirl_ napisal/-a:jullia_ napisal/-a:2 leti?? Kaj točno vaju zadržuje, da ne bi bila pri enem od vaju doma?
Seks se vedno tabu tema? Starokopitni tastari? Kej tazga?![]()
a_pikica_a napisal/-a:^^
Jaz doma ne seksam pa imam svojo sobo, če je še kdo doma. Edino ponoči, ko vem zagotovo, da vsi spijo. Ne vem, mi je neprijetno če so v sosednji sobi in vedo kaj delamo, tudi če se zaklenemo.
piiqc. napisal/-a:js pa moj pa vedno seksava k so starši doma
pri njemu al pa pri meni, noben nima ključa od sobe (jaz sem ga zgubila nevem kje, on ga pa tudi ne najde), starši so VEDNO doma in pač ne motijo ane
sicer se res sliši škripanje postle ampak kaj čmo.![]()
pa še to da morš skos pazit da ne pride kdo v sobo ti da kar veliko mero adrenalina in zato je seks še bolši
Joanfaca napisal/-a:piiqc. napisal/-a:js pa moj pa vedno seksava k so starši doma
pri njemu al pa pri meni, noben nima ključa od sobe (jaz sem ga zgubila nevem kje, on ga pa tudi ne najde), starši so VEDNO doma in pač ne motijo ane
sicer se res sliši škripanje postle ampak kaj čmo.![]()
pa še to da morš skos pazit da ne pride kdo v sobo ti da kar veliko mero adrenalina in zato je seks še bolši
Se podpišem pod toJz vedno doma seksam. Sam mam pa havalbogu takga očeta, da mu je jasno za kaj se gre, tko da če sva v sobi, ne bi pršu not niti če bi gorelo. Mojmu je sicr rahlo neprijetno, men je pa prov fajn
chiqqa napisal/-a:^tamala bi tut rada bla velka punca anefirbec.
mi2 tut pač doma,če gdo je doma je, če gdo spi, nej, mi2 se ne pustiva mott, kluča en cajt tut nisva mela, zdej ga mava, že tko ma mt prevečr ada fnatovo sobo pa uletava mau not kao rože zalit al pa se kej pogovarjat..sam vrjetn vesta gdaj počneva, ker takrat čudežno noben ne hod v sobo lol...sicr pa na sploh ne sam doma, tut u autu, tut zdej, da sva še zmer tko k učas, na začetku, k sva pousodmagar u wc od lokala, diskača..nima veze
chiqqa napisal/-a:^sej ne bo težko
nevem kako da pr vas starši ne slišjo, npr. vas grejo na kosilo klicat..sej prec k rpidš rzavn enih vrat k pač dva sexata se sliš uzdihlaje pa glasove pa use možno?