Kje seksati?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a McLarnovc »

_TheCosmoGirl_ napisal/-a:
jullia_ napisal/-a:2 leti?? Kaj točno vaju zadržuje, da ne bi bila pri enem od vaju doma?

Seks se vedno tabu tema? Starokopitni tastari? Kej tazga? :D :D

Normalno....kaj pa je lahko še kak drug razlog? :wink:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Remedios
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Remedios »

em sej mrbit nism dobr prebrala.ampak kje sta se pa zadni 2 leti sexala?
menda ne samo na javnih vecejih pa na prjatlčinem vikendu pa v shrambi pa to?
drgač pa pota ko bo toplej skup na štop pol pa v kemp, če gresta pa po sloveniji vaju pa malo globje v šumi tudi na šverc nihče ne najde.
Uporabniški avatar
**Smile**
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Celje

Neprebrana objava Napisal/-a **Smile** »

Čimprej naj se en spravi delat izpit za avto. Lahk se bosta vozla kam se bota htela. Drugač pa ziher se zmeri najde kej. Lej, pa ti kaj naredi za vaju, pa se ne deri ko bosta sexala, pa bosta lahko doma to opravila.
Sicer, pa če sta že dve leti skupaj bo pa mnda ja šlo no...

Velik sreče v naprej.
Ajdi čauu
alina.hh
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a alina.hh »

Lol keri problem :P.. pri njemu al pa pr men so tud ponavadi (al pa kar vedno) ostali doma.. pa se pač zaklenema in je to to.. mislim, saj pa ni nujno, da ne vem kak kričiš al pa kaj :).. je pa blo enkrat fora, ko nisma kluča najdla haha.. smo pa kar tak- uuu vrata odklenjena haha.. pa ni nihče prišu not al pa kaj :)
Uporabniški avatar
klupko
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a klupko »

Midva sva pa včasih mela vrata na harmonko ki so se zarad prepiha malo odprla če je en odprl vrata od predsobe...pa sva seksala zjutri, pred kosilom, po kosilu, zvečer...kadarkoli :)
Enkrat je pa mami skor uletela notr k je pršla povedat da je kosilo na mizi in je že mal odprla vrata pa je lubi zatulu neki in mislim da je dojela zakaj se gre. Sva pa pol hitr do konca pa jest. haha..pr kosilu se je pa sam v krožnik gledalo :rofl:
Doma je zakon :)
kora
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a kora »

ja sej midva sva že kdaj pa kdaj doma,sam enkrat je mt skor not uletela.pa so bla zaklenjena vrata,pa je rekla če lah mal vn pridm,sm bla pa čis skuštrana pa v mikici haha
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

a_pikica_a napisal/-a:^^
Jaz doma ne seksam pa imam svojo sobo, če je še kdo doma. Edino ponoči, ko vem zagotovo, da vsi spijo. Ne vem, mi je neprijetno če so v sosednji sobi in vedo kaj delamo, tudi če se zaklenemo.

hmm to je še slabš?? ker je ponoč mir in vsak šum še posebi pa govorjenje,uzdihljaji itd. se vs esliš..tko da podnev, k so usi zatopleni v kšn TV,pospravljajo itd...dobr,še tkrt si lohka preglasn..ampk bolš takrat kukr pa ponoč!!
piiqc.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a piiqc. »

js pa moj pa vedno seksava k so starši doma :D
pri njemu al pa pri meni, noben nima ključa od sobe (jaz sem ga zgubila nevem kje, on ga pa tudi ne najde), starši so VEDNO doma in pač ne motijo ane :D
sicer se res sliši škripanje postle ampak kaj čmo. :oops:

pa še to da morš skos pazit da ne pride kdo v sobo ti da kar veliko mero adrenalina in zato je seks še bolši :cool:
Uporabniški avatar
Joanfaca
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Novo mesto

Neprebrana objava Napisal/-a Joanfaca »

piiqc. napisal/-a:js pa moj pa vedno seksava k so starši doma :D
pri njemu al pa pri meni, noben nima ključa od sobe (jaz sem ga zgubila nevem kje, on ga pa tudi ne najde), starši so VEDNO doma in pač ne motijo ane :D

pa še to da morš skos pazit da ne pride kdo v sobo ti da kar veliko mero adrenalina in zato je seks še bolši :cool:

Se podpišem pod to :P Jz vedno doma seksam. Sam mam pa havalbogu takga očeta, da mu je jasno za kaj se gre, tko da če sva v sobi, ne bi pršu not niti če bi gorelo. Mojmu je sicr rahlo neprijetno, men je pa prov fajn :P
piiqc.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a piiqc. »

Joanfaca napisal/-a:
piiqc. napisal/-a:js pa moj pa vedno seksava k so starši doma :D

Se podpišem pod to :P Jz vedno doma seksam. Sam mam pa havalbogu takga očeta, da mu je jasno za kaj se gre, tko da če sva v sobi, ne bi pršu not niti če bi gorelo. Mojmu je sicr rahlo neprijetno, men je pa prov fajn :P

haha moj stari je p glih kontra. pomoje da prov NOČE vedt kaj misva delava, čeprou mu je jasn pomoje :D
mam pa še mlajšo sestro (8 let) k je NEIZMERNO radovedna in ma mojga fanta tut čist preveč rada in pol velikrat hoče kr u sobo notr...haha :razz:
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

^tamala bi tut rada bla velka punca ane :) firbec.

mi2 tut pač doma,če gdo je doma je, če gdo spi, nej, mi2 se ne pustiva mott, kluča en cajt tut nisva mela, zdej ga mava, že tko ma mt prevečr ada fnatovo sobo pa uletava mau not kao rože zalit al pa se kej pogovarjat..sam vrjetn vesta gdaj počneva, ker takrat čudežno noben ne hod v sobo lol...sicr pa na sploh ne sam doma, tut u autu, tut zdej, da sva še zmer tko k učas, na začetku, k sva pousod :D magar u wc od lokala, diskača..nima veze :)
Uporabniški avatar
Joanfaca
Sramežljivka
Sramežljivka

chiqqa napisal/-a:^tamala bi tut rada bla velka punca ane :) firbec.

mi2 tut pač doma,če gdo je doma je, če gdo spi, nej, mi2 se ne pustiva mott, kluča en cajt tut nisva mela, zdej ga mava, že tko ma mt prevečr ada fnatovo sobo pa uletava mau not kao rože zalit al pa se kej pogovarjat..sam vrjetn vesta gdaj počneva, ker takrat čudežno noben ne hod v sobo lol...sicr pa na sploh ne sam doma, tut u autu, tut zdej, da sva še zmer tko k učas, na začetku, k sva pousod :D magar u wc od lokala, diskača..nima veze :)

Ja men tud paše tko mal spremebe, da je mal razburljivo :P pr bivšemu je blo to kr dostkrat, z zdejšnjim pa še nisva čist tam. Se mi zdi, da tud ne bi hotu, kr je take mal bl sramežljive sorte... :? bomo vidl...upam, da bo za. Sej če pa ne bo, pa itak znamo urihtat, da bo koj za akcijo :twisted: :D :D hehe
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

^sej ne bo težko :P

nevem kako da pr vas starši ne slišjo, npr. vas grejo na kosilo klicat..sej prec k rpidš rzavn enih vrat k pač dva sexata se sliš uzdihlaje pa glasove pa use možno :D?
Uporabniški avatar
Joanfaca
Sramežljivka
Sramežljivka

chiqqa napisal/-a:^sej ne bo težko :P

nevem kako da pr vas starši ne slišjo, npr. vas grejo na kosilo klicat..sej prec k rpidš rzavn enih vrat k pač dva sexata se sliš uzdihlaje pa glasove pa use možno :D?

Moji slišjo, sam pač vejo, da je to neki popolnoma normalnega. Sej starši tud sexajo ane? :D Moji so pač tko skulirani, da vdno od daleč zakličejo :lol: :D :D
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

So pa smešni starši, če ne pustijo, da bi se obiskovala doma. Da slučajno ne bosta seksala ... Hehe, bosta pa drugje.

Hehe, ne vem, zakaj mislijo, da bodo kaj preprečili, če ne bosta skupaj dalj časa ali pa čez noč itd. Tudi podnevi se da ... In na hitro tudi. :D
Odgovori