Matura [Združena tema]
bubyka napisal/-a:Js sem mela pa dons slovo....mi je recimo da slo...sej drugac je full lahka ustna slova, k nam tud fokse toook namigujejo kaj mors rect, da si ze res budala ce ne znas
Sam uprašanje kok točk ti pol dajo.

Js sm tooook srečna, da je konc. Sm dobila taka fajn vprašanja pri matematiki, k so mi ležala, tut če niso bla najlažja. Profesorji (2 prof. MAT in en FIZ) so bli čist prjazni, sproščeni, sicer sm use znala, sam so pa pol še rekl, da bi pa 8 že mogla dobit pa tko. Res so bli ful uredu do mene, sam do enih pa baje tut ne, ker so se jim pomoje že na začetku zameril. Pomembno je da jim na začetku pokažeš, da neki znaš, pol ti pa že pomagajo za naprej.
No najvažnejše je da mamo zdej 3 mesce počitnic. Pol pa trdo delo naprej.
princesss napisal/-a:A kera ve, kdaj se zve kašna je omejitev (kok točk je treba met) na faksu zdej za nas? Men je ena sošolka rekla, da je slišala, da kao že dons, sam men se full čudn zdi.. A nej se ne bi te omejitvene točke določale na podlagi rezultatov mature?
itak da še ni dans! na podlagi mature se določi ja.
I don''t have to worry.
My mother does it for me.
Loesje
My mother does it for me.
Loesje
Bageera napisal/-a:ANSAF napisal/-a:Bageera napisal/-a:arhitektura..
jst bom drzala pesti, pa dobro opravi, pa nc bit zivcna
hvala :bussi:
ti sam zdele pejt pocasi spat, pa se spocij, pa ce si se za maturo lahko pripravila, pa ni vrag da ne bos se to razturala

A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself
- Mr Mojo Risin' -
- Mr Mojo Risin' -