Metoda umika ala coitus interruptus

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

Ali ste že kdaj prakticirale metodo umika ?

Ne
169
44%
Da, uspešno
195
51%
Da, neuspešno
18
5%

Skupaj glasov: 382

Uporabniški avatar
Beya
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Beya »

:D ... :D
Zadnjič spremenil Beya, dne 24. Sep. 2009 13:57, skupaj popravljeno 1 krat.
Baby, you're the best part of my day .. <3
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

To se mi pa ne zdi ravno logično, da umik (ki spada med manj ziher metode) uporabljaš, preden zveza postane resna.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

jullia_ napisal/-a:To se mi pa ne zdi ravno logično, da umik (ki spada med manj ziher metode) uporabljaš, preden zveza postane resna.

:lol: men s etud ne zdi logično...namreč tabletke so preventiva preprečevanja nosečnosti,kar bi po logiki pomenilo, da jo prakticiraš pri usakem s katerim pač (še) ne želiš imet otrok.Še bolj logično je da tablete jemlješ, ko nisi v resni zvezi, vključno s kondomom, ker pač je težje prenest kšno nosečnost kot pa če si v neki dolgi resni zvezi.

sicer vem, da ene delate po stilu da pač ne jemljete tabletk ko ste samske, sam useen, tist odgovor mi je pa res malce smešen.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

js jo pa po eni strani razumem da pac noce zacet jemat tabletk (u smislu skodljivi stranski ucinki...) ce ve da mogoce zveza ne bo trajala dolgo. sele ko se preprica da bo dolgo in da ne bo brez veze samo za pol leta obremenila in zmesala hormonskega ravnovesja u telesu, se loti tabletk =)
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

*purple* napisal/-a:
jullia_ napisal/-a:To se mi pa ne zdi ravno logično, da umik (ki spada med manj ziher metode) uporabljaš, preden zveza postane resna.

:lol: men s etud ne zdi logično...namreč tabletke so preventiva preprečevanja nosečnosti,kar bi po logiki pomenilo, da jo prakticiraš pri usakem s katerim pač (še) ne želiš imet otrok.Še bolj logično je da tablete jemlješ, ko nisi v resni zvezi, vključno s kondomom, ker pač je težje prenest kšno nosečnost kot pa če si v neki dolgi resni zvezi.

sicer vem, da ene delate po stilu da pač ne jemljete tabletk ko ste samske, sam useen, tist odgovor mi je pa res malce smešen.

tole si pa pozabla..če to prakticira z vsemi..kaj pa spolno prenosljive bolezni,klamidija,glivice,herpesi itd.itd.

uff to je šele hudič, tega se ne da kr odpravt z posegom tko kot splav ane..
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

no ja sam useen.če priložnostno sexaš in veš da boš sexal, pol pač ni to zabrezveze.zabrezveze se men zdi pol dosadno spalve delat.
sicer pa itak sama metoda umika, brez kondoma, ni zazihr, tko da....nevem no...sicer že sam priložnostni sex bi biu men logičn da bi biu s kondomom.kaj pa veš kdo je pred tabo.sicer pa ravnovesje gor al dol,tud resna zveza se lohk konča precej hitreje pa si na istem.sej ne morš vedet.

chiqqa, sej to je mislm da že jasno :)
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

red_rose napisal/-a:js jo pa po eni strani razumem da pac noce zacet jemat tabletk (u smislu skodljivi stranski ucinki...) ce ve da mogoce zveza ne bo trajala dolgo. sele ko se preprica da bo dolgo in da ne bo brez veze samo za pol leta obremenila in zmesala hormonskega ravnovesja u telesu, se loti tabletk =)

Ja, to štekam. Jaz bom tudi počakala, da se bo pokazalo, če tale zveza kam dlje pelje, preden bom začela tabletke jest, ampak do takrat pa pač kondomi. Če nisem ziher, da želim bit s fantom do aprila, se bom karseda potrudila, da mu ne bom otroka rodila :)
Uporabniški avatar
ena pač
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: mb

Neprebrana objava Napisal/-a ena pač »

...
Zadnjič spremenil ena pač, dne 01. Jan. 2010 15:58, skupaj popravljeno 1 krat.
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

ena pač napisal/-a:Mi2 sma to prakticirala 5 let, sedaj sem pa že eno leto na tabletkah.

Kako pa to? Pet let brez kt, potem pa s kt? Zakaj?
Uporabniški avatar
Beya
Sramežljivka
Sramežljivka

:) ...
Zadnjič spremenil Beya, dne 24. Sep. 2009 13:55, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
femme***
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a femme*** »

Beya napisal/-a:
red_rose napisal/-a:js jo pa po eni strani razumem da pac noce zacet jemat tabletk (u smislu skodljivi stranski ucinki...) ce ve da mogoce zveza ne bo trajala dolgo. sele ko se preprica da bo dolgo in da ne bo brez veze samo za pol leta obremenila in zmesala hormonskega ravnovesja u telesu, se loti tabletk =)

točno tak!! Sicer pa sem napisala da s kondomom tud.. punce, potrebno je tud malo natančneje prebrat! umik je samo ob varnih dnevih ;)

Joj punce, kaj vam ni jasno. Če seksaš s kondomom, ne moreš govorit o prekinjenem odnosu oz vsaj v pravem pomenu besede ne. Ste pa res hecne.
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

razumem punce, ki seksajo pred resno zvezo oz. če o tem niso prepričane samo s kondomi, ne razumem pa, da seksaš brez kondoma. že zaradi bolezni.

ko pa je resna zveza pa preklopiš na KT, če ti ustrezajo. tako je moje mišljenje.
Uporabniški avatar
Beya
Sramežljivka
Sramežljivka

;) ... ;)
Zadnjič spremenil Beya, dne 24. Sep. 2009 13:56, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
ena pač
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: mb

Neprebrana objava Napisal/-a ena pač »

...
Zadnjič spremenil ena pač, dne 01. Jan. 2010 15:59, skupaj popravljeno 2 krat.
*roxy*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *roxy* »

Prakticiram umik,ker sem mela velike zdravstvene težave s tabletkami.Med plodnimi dnevi uporabim kondom...drugač pa ne.
Kar mi je dano,mi je!
Odgovori