bubabiba napisal/-a:ja sej naslednjič ga bom res mal zagnjavila, sploh če mi bo šlo dobro tisto uro. Avtošolo mi je pa ful bedno zdejle prot koncu menjat, nevem. pa še neki morš plačat, če bi menjala...pa še ful mi je priročna ko je sam 5 min stran od mojga doma. Bom rajš najprej mal inštruktorju zatežila, če mi bo pa kr vleku pol bom pa res mogla začet razmišljat..samo je pa fora, da pa v novi pa spet se na avto navadit pa ti gre spet zihr ene 5 ur.

mah bom vidla kako bo...
Za ime avtošole pa zaenkrat dokler sem še tam ne bi javno razlgala...sem pa gledala tisto statistiko ko majo kolk procentov folka naredi v prvo pri avtošoli..pa so tko use aš iz ljubljane naštete (al iz cele slo sj nevem točno) in ima naša največ procentov

mogoče zato, ker te tok vozjo do glavne...sam upam, da ne bom jst potem povprečja kvarla, ko bom mogla it nevem kolkrat.

Bubabiba, če misliš, da dobro voziš, se prjav sama... Resno!
Js postanem kr živčna, ko mi kdo omeni izpit zarad moje izkušnje.
Dobila sm enga inštruktorja in ker sm bla v dijaškem domu mi je blo fajn, ker je bil prpravlen delat med vikendi. Ok, kul... Na začetku sem bla ful navdušena, pol se je pa začel. Pr osmih urah sm hotla menjat ker me je začel vabit za vikend žurat, za par dni v eno kočo, govoril, kako sodelavke nateguje, kok se ga bo zvečer nažgal pa take stvari. Pa so mi rekl naj preprosto preslišim pa vozm d ne bo komplikacij. Pol sva se normaln zastopla neki cajta, nato me ni hotu dat na društvenga, dokler ni mami brez moje vednosti klicala na avtošolo in jih nazjala. Nato mi je začel, ko sm bla živčna al pa pr vklučevanju na avtocesto- pač v kritičnih trenutkih- gnjavt, kok delč greva s fantom, kaj počneva, kaj doma pravjo na to,... Ker nism hotla odgovarjat je ratu pasji in me nadiral za vsako stvar. Js sm si pa govorila, sam še mal, pa bo izpit, čist mal še... Ja, itak. Pol me ni hotu dat na glavno in me je je** z malenkostmi, čeprav sem bla prepričana, da sem sposobna narest. Pa spraševal, če mi je muca jezik pojedla, d nočem govort z njim, stokrat peljal po istih relacijah, kazal joške od ene ženske k jih je mel slikane na telefonu,... Enkrat mi je dojadil in sem ga nadrla kaj si misli da je... Pol je blo neki cajta kul, ampak en mesec nism mogla vozt in me je spet zajebavu. Končn me je pol prjavu na glavno, mi skos govoru, d itak ne bom naredila, d dnar stran mečm (ja, ne a res?) pa take. Seveda me je tok napsihiru d sm šla v prvem križišču čez rdečo, budala js. Spet vožnja in teženje naj me prjav, drgač ga bom js km prjavla, zajebavanje, sramotenje pred drugimi kandidati v avtu,... (Ne vem, če sm bla že kdaj tok potrpežljiva s kom, želela sm si sam čimprej narest ta fu*** izpit).
No, po 7 mesecih in 62 urah sem naredila čist lepo, skoraj brez napak. Lahko bi pa pri 30... In pol mi na konc še pošljejo d morm plačat še neki, ker so se vmes ure podražile. Ja, seveda, zaletite se nekam. Potem klici lastnice avtošole, d me bojo tožl (- ja, dejte, če si upate!) pa take.
Ene dva meseca po tem je šel moj inštruktor v umobolnico... Matr me je mel, d bi jih stožla sam pol se mi res ni dal ukvarjat s tem in vsega pogrevat. Zdej je moja roza knjižca sveta stvar, ker sm si jo res priborila...
Tko da-joj, kako sm bla neumna, d sm se pustila!
Če misliš, da znaš, se prijavi sama in ne čakat... Pa kaj če ne narediš v prvo, vseen boš ogromn pršparala, če ne druzga pa živce. Pa srečno!