Tiavanna a to je tut za mačke? Sem mislila, da je samo za pse, so mi kolegice govorile že pred časom, da so to kupile za pse in da je precej dlake šlo dol, ja, da je bila psica čist suha potem.

ŽuŽa napisal/-a:honeydew napisal/-a:No glede domzalskih vetov je tko...
nas muc je imel neko infekcijo na dlesnih (to ima 60, 70% mack), je gospod rex ni postavil, ampak je rekel da nasemu mucu cisto normalno rastejo zobe, ko sem ga cez par dni peljala v Horjul, da je dobil cepivo je Polona ugotovila da ima vrocino in da morajo vsi zobki razen stirih cekano ven, ker se mu lahko vname lobanja... tolk o veleumnem rexu.
Tisti drugi pri Texas srednji soli je pa pacient in se ga izogibajte v velikem loku.
aja, naj omenim se to da je rex mojo drugo muco zelel sterilizirati, jo odprl in ko je zelel poseg opraviti je sele opazil da je muca ze bila sterilizirana (verjetno od prejsnjih skrbnikov). Zelo egoisticno je pripomnil, da jo je verjetno on sam prvic steriliziral, ker se reza sploh ni videlo.
To so taki lopovi da glava pece.
Hmm men je pa oči reku, da je biu ta pr Rexu ful uredu veterinar. Skos ga je božu; reku je da ma lepe učke; pa tko ful prjazen je bil.
En uprašanje : a je to dobt da ga ob isti operaciji kastrira in mu kilo operira?
frigga napisal/-a:Aja? Pri nas so pri Sisi in pri Notti končali v dveh urah. Ob osmih zjutraj sem peljala na kliniko, ob desetih smo bli že na poti domov.
Sem mislila, da se je mogoče kej zakompliciralo, da je mogla tam prespat.
honeydew napisal/-a:tashykaa napisal/-a:aja men sam zanima kuk je dobr dat odstrant kremple. večinoma je skus notr. odstrant bi ji pa dala ku me je že 2x opraskala po obrazu.
Odstranit kremple?!?!? A si padla na doping testu? Nohte se lepo malenkost postrize s skarjami namenjenimi za macje kremplcke.
Ingnorance is bliss
Yazmeen napisal/-a:tashykaa napisal/-a:pr nama je tud mijaukala non-stop.pa je mijaukala vse možne pesmi. sva jo mela poln k... pa jo je moj vn vrgu, iz hiše, da bi se zgonila. sam verjetn ga ni dubila, ku je pol doma spet mijaukala. pol sva jo dala sterilizirat, zdj pa kot da je ni. moraš prau pogledat kje je. zdi se mi d se je po operaciji mau umerla, pa dlaka ji mau manj odpada. res d je operacija 61€, sam se splača, maš doživljenjski mir. je pa zato bul poskočna. skočila mi je na pult, ku prej ni, pa na okno od kopalnice, ku prej ni mogla.
aja men sam zanima kuk je dobr dat odstrant kremple. večinoma je skus notr. odstrant bi ji pa dala ku me je že 2x opraskala po obrazu.
A veš, sj ta mačka ni sama prosila, da jo vidva vzemta, če vama je tok težko skrbet za njo. Mislm, lih tko pišeš, k da je videt ne moršDejta jo kšnmu, k bo skrbel za njo z mal več ljubezni in brez odpora do nje.