Večinokrat je tako, no.Jaz sem tudi zelo pozorna, ko kupujem sirne namaze, da se v njih ne skriva želatina ... nasploh vedno preberem sestavine.
red_rose napisal/-a:sem vegeterijanka, za mano je pa 7 let intenzivnih treningov najprej karateja potem kung-fu jacandy. napisal/-a:tudi zaradi športa in teh stvari, si tega ne predstavljam, saj najbrž ne bi imela dovolj moči (borilne veščine).
lahko ti samo recem, da to niti slucajno nima veze
(ce se ZNAS it vegeterijanstvo...)

floribunda napisal/-a:where's the point, da delaš selekcijo?
Poznam celo par primerkov fejk vegetarijancev, ki pravijo ''sem vegetarijanka, jem samo ribe in pertunino''. Ne vem od kod jim to, jaz se takšnimi raje ne ubadam, ker pač furajo svoje prepričanje. 

drugače pa sem ful začela zelenjave pa sadja jest!
mhm,je dobro. hehe
floribunda napisal/-a:where's the point, da delaš selekcijo?
lol

Pa že ''po naravi'' imam od nekdaj zelo rada sadje in zelenjavo, tako da pri meni pade vsaj ena solatka na dan iz različne zelenjave, beljakovin je ful v jajcih, soji, ma vsepovod.... Ne vem, jaz res jem ''na pamet'', česar se mi pač zlušta pa že 5 let funkcioniram tako čisto normalno.
Pri veganstvu pa je večji problem ja, tam pa je treba malo pazit, da je vsega dovolj.

floribunda napisal/-a:čakte zdej. vegeterianstvo temelji na nekih globljih, filozofkih, etičnih prepričanjih. k temu tunina pač ne spada. še o živalskih proizvodih bi se dalo debatirat. ni bla mišljena selekcija med hrano, ampak selekcija katero bitje si zasluži živeti (puhasti zajčki) in katero ne (kr ena nikakva hladna tuna, ki bukovo gleda). to bi pa že lahko pogruntale.
tiste, ki tle na dolgo in široko razpredate kako ne jeste mesa nimate blage veze z vegeterianstvom.
ampak ste pač zbirčne.
js sem postala, in ostajam vegeterijanka iz dosti drugih razlogov, ki nimajo nic s tem da bi bla zbircna...