Aja, pa slikice daj 

Jaz bi pa imela par vprašanj za vas, ker se odločam za nakup novega hrčka. Zanima me, katera vrsta hrčkov se najbolj pusti božat? Ker sem imela roborovske in jih sploh nism mogla navadt na svojo roko. Pa zanima me, ali je sploh katera vrsta, ki je sposobna živet v dvoje ali več, ali se vsi stepejo (tko kot so se moji roborovčki)? Ali je na splošno tako, da so hrčki samotarji? Aja pa še to, v kateri trgovini za male živali mi priporočate nakup? Sem iz Lj.
 Vsaj večina, seveda se pr usaki vrsti najde izjema.. Jst mam rusko hrčico in je čist razvajena in navajena na božanje, 'mečkanje', itd.. 
 ). 

Konec meseca se bo naša družinica povečala za enga luštkanga ruskega hrčka  
  Sem najdla oglas, v katerem podarjajo hrčke in sem takoj klicala in si enga "rezervirala". Trenutno so še premajhni, tako da moram počakat nekje do konca meseca, da bodo lahko odšli stran od mame. Hvala punce za vse nasvete, zdaj pa odštevat dni do prihoda novega člana družine!  

MucaCopatarica napisal/-a:Jaz sem tooook veselaKonec meseca se bo naša družinica povečala za enga luštkanga ruskega hrčka
Sem najdla oglas, v katerem podarjajo hrčke in sem takoj klicala in si enga "rezervirala". Trenutno so še premajhni, tako da moram počakat nekje do konca meseca, da bodo lahko odšli stran od mame. Hvala punce za vse nasvete, zdaj pa odštevat dni do prihoda novega člana družine!
 Potem pa takoj slikico na forum, da vidimo majhno kepico 
 hihi. To glede očke..malo počakaj, pa boš vidla. Moja prejšnja je tudi imela nekaj na očki par dni, potem pa je izginilo. Če pa boš mela več kot 5 dni, pa je najboljše da jo pelješ k veterinarju.