Summer055 napisal/-a:hong kong- kitajska restavracija na duplici pri kamniku :angel:
Supr je
Ne, ta restavracija ni super- je ultranajboltabolša

Midva z mojim sva že stalni stranki, vzameva tud za domov včasih, v druge kitajske sploh ne grem več.
Summer055 napisal/-a:hong kong- kitajska restavracija na duplici pri kamniku :angel:
Supr je

za probat je. Js mam že točne jedi, katere so mi všeč
 za probat je. Js mam že točne jedi, katere so mi všeč   moj pa itak čist srečen, ker ne gre lačen od mize (suhcan, pa poje za 3 mene).
 moj pa itak čist srečen, ker ne gre lačen od mize (suhcan, pa poje za 3 mene).
rachka_ napisal/-a:Upam, da nebom OT ampak zanima me če je katera že bila v eni restavraciji v supernovi, kjer majo suši in hrana baje potuje po nekakšnem tekočem traku? no, zanima me če je hrana užitna kr si ful želim probat to čudo
lolitaa napisal/-a:V Ancori v Mariboru majo najboljšo zelenjavno lasagno.Pa še fajn k delajo samo simpatični dečkoti.
 meni je to res najboljša restavracija v mariboru.
 meni je to res najboljša restavracija v mariboru.
 sploh zaradi ambienta, namreč cel izgled restavracije mi je ful fajn pa muzika je tudi takšna..enostavno paše k prehranjevanju
 sploh zaradi ambienta, namreč cel izgled restavracije mi je ful fajn pa muzika je tudi takšna..enostavno paše k prehranjevanju  tja hodim na bone in mi majo res fuuul dobro hrano (sploh oni rezanci s piščancem, tofujem in arašidi, in seveda njihove solate mm). pa sladice so čist nekaj drugega kot one kremne rezine, ki jih drugje dobiš.
 tja hodim na bone in mi majo res fuuul dobro hrano (sploh oni rezanci s piščancem, tofujem in arašidi, in seveda njihove solate mm). pa sladice so čist nekaj drugega kot one kremne rezine, ki jih drugje dobiš.