Zobna ščetka

Za dušo in telo.
Odgovori
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

O super hvala za info...
Jo bom jutri klicala pa vprašala :)
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a positive vibration »

Da osvežim temo, ko se je ona o električnih zaklenla.

Torej, če katera razmišlja o nakupu električne zobne ščetke, pa se boji, da ji potem ne bi ustrezala in ne želi toliko denarja (vsaj meni se 100€+ zdi dosti) vreči skozi okno: jaz sem naredila tako, da sem si za občutek kupla baterijsko zobno ščetko. Zgleda podobno kot električna, stane pa okoli 10€ od Braun. Pač glih tolk, da veš, kak filing lahko pričakuješ pri električni in si lahko bolj prepričana v nakup.

Jaz mam torej trenutno baterijsko zobno ščetko in moram povedat, da je že v primerjavi z navadno full fajn. Meni se resno zdi, da ful bolj spuče zobe, predvsem iz zadnje strani, na kar pri ročni zobni ščetki večkrat "pozabiš". Ne moreš si predstavljat, dokler ne probaš. Pač enkrat, ko morš menjat ščetko, namesto navadne vzameš to baterijsko, pa poskusiš.

Zdaj sm se že navadla na to ščetko in ko bo dovolj dinarčkov, si bom kupla tapravo električno. Hočem met ono, s soničnim delovanjem, ker baje odstranjuje tudi kamen. V glavnem, raje bom še malo počakala, pa si potem kupla cel komplet z zobno prho in vsem, kot pa nekaj na pol.

Je pa res, da prvič, ko sem si z baterijsko, pa še nisem bla navajena, je blo ful čudno. To vibriranje mi je blo tako hudo neprijetno, se mi je zdelo, kot da mi v čeljust notri vibrira :D Zdaj je pa že čist kul - ne grem več nazaj!
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

mah, mi imamo to zobno prho pa se samo nabira prah na njej.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

ok, dovolj imam ko mi kdo zaklene temo, ki je posebej odprta za električne! ščetke in ne za vse navadne.grr :evil:
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a choco.cat »

Jaz mam Sonicare, in sem ful zadovoljna, ker mi učvrsti dlesni (sem prej včasih mela probleme).
Slika
I laugh at gilded butterflies.
Uporabniški avatar
nutella
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a nutella »

Prisegam na Curaprox.
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

a curaprox ima tudi navadne ščetke? ker sama sem uporabljala samo tisto spešl za fiksni aparat, ko sem ga imela.
Sekhmet
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Sekhmet »

nutella napisal/-a:Prisegam na Curaprox.

Js sem jih tud že stokrat gledala pa vedno pridem domov s svojo staro. Kako se pa odločiš kero vzet? Mislm glede na število ščetinic pa trdoto?
Ei incumbit probatio qui dicit, non qui negat!
GoldenEye
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a GoldenEye »

Jst mam tud sonicare (sam je drugačna kot na slikci zgoraj). Men je všeč...ja, treba se pa je navadit. Ščetka zobe fajn očisti, sam zobnga kamna pa ne odstrani (čeprav naj bi ga).
Uporabniški avatar
nutella
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nutella »

Sekhmet napisal/-a:
nutella napisal/-a:Prisegam na Curaprox.

Js sem jih tud že stokrat gledala pa vedno pridem domov s svojo staro. Kako se pa odločiš kero vzet? Mislm glede na število ščetinic pa trdoto?

Jst sm zacela s soft, zdej mam ze neki casa super soft, zdej bom sla pa pocas na ultra. Pac sm vzela najprej najbolj trdo, zdej mehkejso in tko naprej... Pa je res super. Sm se enket probala nazaj z navadno umit sm misla da si s sirkovo krtaco po ustih drgnem :D
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a choco.cat »

GoldenEye napisal/-a:Jst mam tud sonicare (sam je drugačna kot na slikci zgoraj). Men je všeč...ja, treba se pa je navadit. Ščetka zobe fajn očisti, sam zobnga kamna pa ne odstrani (čeprav naj bi ga).
Ti maš vrjetno tanovo. Moja je še odlschool :D Jo mam že ful dolgo, ziher več kot6 let. Pa vsake tolk kupim nov nastavek.
I laugh at gilded butterflies.
lia7bibi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a lia7bibi »

nam so pač na enem predavanju o umivanju zob (pred kratkim je bilo to) povedal da so najbolj primerne ščetke s čim krajšo glavo, čim več ščetin,extra soft.
http://www.flegis.si/curaprox/zobne_sce ... _curen.php
zgledajo sicer zelo "cheapy pa zanič",sam so res the best.mi smo jih dobil,kot reklamni material in moram rečt da sm nad njimi navdušena :wink:
electra87
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a electra87 »

choco.cat napisal/-a:Jaz mam Sonicare, in sem ful zadovoljna, ker mi učvrsti dlesni (sem prej včasih mela probleme).
Slika

jaz imam tudi takšno (samo novejši model), pa sem res zadovoljna. Tko gladkih zobkov prej nikol nisem mela, pa bolj beli pa lepi so. :) Da ne govorim o tem, da zdaj nimam več problemov s krvavenjem dlesni :).
V bistvu mi ta ščetka v 2 minutah bolje spuca zobke, kot si jih z navadno ščetko v 10 :).
Uporabniški avatar
Blossom
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Blossom »

curaprox it is. :)
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Jst tud uporablam curaprox ščetko, uno tanajbolj mehko, rumeno :D, in je ne zamenjam ker mi je res fajn :) .
Odgovori