Da osvežim temo, ko se je ona o električnih zaklenla.
Torej, če katera razmišlja o nakupu električne zobne ščetke, pa se boji, da ji potem ne bi ustrezala in ne želi toliko denarja (vsaj meni se 100€+ zdi dosti) vreči skozi okno: jaz sem naredila tako, da sem si za občutek kupla baterijsko zobno ščetko. Zgleda podobno kot električna, stane pa okoli 10€ od Braun. Pač glih tolk, da veš, kak filing lahko pričakuješ pri električni in si lahko bolj prepričana v nakup.
Jaz mam torej trenutno baterijsko zobno ščetko in moram povedat, da je že v primerjavi z navadno full fajn. Meni se resno zdi, da ful bolj spuče zobe, predvsem iz zadnje strani, na kar pri ročni zobni ščetki večkrat "pozabiš". Ne moreš si predstavljat, dokler ne probaš. Pač enkrat, ko morš menjat ščetko, namesto navadne vzameš to baterijsko, pa poskusiš.
Zdaj sm se že navadla na to ščetko in ko bo dovolj dinarčkov, si bom kupla tapravo električno. Hočem met ono, s soničnim delovanjem, ker baje odstranjuje tudi kamen. V glavnem, raje bom še malo počakala, pa si potem kupla cel komplet z zobno prho in vsem, kot pa nekaj na pol.
Je pa res, da prvič, ko sem si z baterijsko, pa še nisem bla navajena, je blo ful čudno. To vibriranje mi je blo tako hudo neprijetno, se mi je zdelo, kot da mi v čeljust notri vibrira

Zdaj je pa že čist kul - ne grem več nazaj!