Mene je pa čist groza misli, da bi "mogla" met nekoga ne-tok-zlo-gladkega ... Moj me je čist razvadu tko z geštelom kt z gladko kožo in zdej me odbija use, kar od tega odstopa ... Mah.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Sam res, če bi kdo vidu žensko s poraščenimi podpazduhami, bi bla najbol nagravžna, ker se ne brije, če se pa tip brije, je pa kot peder?! A mi lahko en prosm pove, kašna je razlika med žensko in moško podpazduho???
Aloha napisal/-a:Mene je pa čist groza misli, da bi "mogla" met nekoga ne-tok-zlo-gladkega ... Moj me je čist razvadu tko z geštelom kt z gladko kožo in zdej me odbija use, kar od tega odstopa ... Mah.
podpis
Piramida krije tajnu zemlje tajnu svemira piramida nosi grijehe ovog naseg vremena piramida skrivena. (Divlje jagode:Piramida)
Odgovorila sem, da mi je vseeno. Dokler ni že po hrbtu poraščen, je kul. Pa da si spodaj pristriže, če hoče dobit oralno postrežbo...če ne, pač tudi postrežbe ne bo To pa je tud vse.
Sej pa dlake niso neki nagravžnega, a pol so lasje tudi bljak al kak?
There once was a note pure and easy Playing so free, like a breath rippling by...
Jaz si mojga žrebca sploh ne predstavljam brez dlak. Pod pazduho si jih sicer postriže, ravno tako okolico ob korenjaku, ampak kosmat je tudi povsod drugje (razen hrbta). Mene njegove dlake niti 1x niso zmotile, pa sem imela pred njim tipa, ki je bil skoraj brez.. Niti slučajno mu ne bi pustila, da bi začel s kakšnim depiliranjem! Meni je tak, kakršen je, full sexi. Nasploh so mi všeč zmerno kosmati moški 'ala' Antonijo Banderas..
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
Neeee, men so tipčki k so kosmati po hrbtu, pa preveč po prsih-eeeeuuu!
Vsak ima svoje veselje, sam res ne sme bit preveč kosmat...ker me to odvrača, žal! Spodaj pa pač more bit malce pristrižen in lepo urejen, če ne ni nič!
Mi je pa nekaj zelo ušeč, ko ima nad ritkico malce dlakic...pri križu al kako naj se izrazim? Sicer jih je malo, ampak je prau srčkano mi to
Moj je poraščen po prsih, kar je meni zelooo sexy. Brije so pod pazduho in spodaj, kar mi je všeč, ker se mi zdi bolj higienično. Bi me pa motil tepih na hrbtu. Pa čeprav bi se po mojem navadila...
Najraje imam take, kot jih je mati narava postavila na zemljo. In čist nič drugačne. Vsi ki se zapirajo v kopalnico za 2 uri z želetko v roki ali imajo kakršnekoli znake metroseksualcev - odpadejo!