- navijat za Olimijo (hokej) in temu primerno ''trznit'' vsakič ko je debata kdo je zmagal, kok je rezultat... - nehat lobutat z vrati na avtu - pomislit kaj bom rekla, ne sam butnit ven
- pa mal me je umiril, da nisem totalen hiperaktivc - ampak na tem ma še precej za nardit
- manj kolnem - včasih sem prklinjala ko Turk - se izražati lepo formalno, kadar je treba - na to sem vseprepogosto pozabljala (na izpitih, itd...) in sem ves čas zavijala v svojem dialektu
- da hodim spat pred polnočjo
- da se izpisujem iz MSN-ja, kadar me ni za računalnikom
Same dobre stvari, se mi zdi, da je pa on pobral od mene same slabe
Ja..
*Sem se 'nalezla' nekaj njegovih besed...
*Zacela sem se zanimat za vse mozne avtomobile...
*Na svet sem zacela gledat malce manj melanholicno in malce bolj flegmaticno.
- vem veliko o avtomobilih, sploh o hondah - znanje o elektriki (če rabi kera nove lučke, naj kr pove )
- če dobim svoj profi fotoaparat, sem profi fotograf
- obožujem pico, sploh če jo naredi on
- veliko spim
- frik na Heroes, Two and a half men...
- jest ob poznih urah (Mc Donalds)
Vojcha napisal/-a:- vem veliko o avtomobilih, sploh o hondah
Sej so me že prej malo zanimali avti no, ampak zdej pa res vem o avtih že skoraj tolko kot on .. ma nekatere avte bi lahko z zavezanimi očmi prepoznala - po zvoku
OT - Vojcha, a tvoj ima tudi Hondo? Jst sm bla že prej upaljena na Honde, zdej sm pa že skoraj profi kar se tiče poznavanja Hondic
Začela sem uporabljaz toplo vodo!! Vedno in povsod! Ko si perem zobe, umijem obraz, tuširam... In sploh se ne morem navadit več na mrzlo! Zdej kr avtomatično odprem toplo...
hmm.. kr neki stvari je..
-naučila sm se neki italijanščine (ker on je z italije)
-pri skoraj vsakemu požirku alkoholne pijače nazdravi -jesti pico z narezano klobaso (ker jo ma on ful rad, pa men se je vedno gnusilo, enkrat me je prisilu da poskusim in zdej mi je všeč)
pa še veilikk je stvari
*jem navaden jogurt zraven vsega
*kupim,kar si želim in ne vse ostalo kar je pocen
*umirila sem se
*grem na morje za ceu mesec
*naučiu me je kako resnično zaupat partnerju
*kako imet rad brez dolgih pogovorov,daril in ostalih stvari,s katerimi si kompliciramo življenje