Vagabund napisal/-a:Moj ljubček pa ima bolj majhnega. Na vzven mislim (je dolg v vzburjenjem stanju samo okoli pol centimetra, tako da ga je potrebno prav poiskati). Zanimivo pa je, da ima zato toliko bolj velikega v notranjost in mi včasih pomaga pri moji erekciji, tako da dovoli mojemu "tamelemu" da se skrije v njegovega in posedično ne izpade tako velik. Kul, a ne?
Naravnost čudovito... , fajn da imaš takega ljubčka, da se tako lepo dopolnjujeta.
Nikoli ne zamudi priložnosti, da nekomu poveš da ga imaš rad...
Vagabund napisal/-a:Moj "tamal" je dolg okoli 1 metra. Privezanga ga imam ob nogo, ker bi drugače izgledalo kot da imam 3 noge. Edina težava je, ko imam erekcijo. Takrat potrebujem invalidski voziček, ker se sploh ne morem premikati.
Pozabila vprašati...si se invalidsko upokojil, glede na to, da nikoli ne veš kdaj se ti dvigne?
Nikoli ne zamudi priložnosti, da nekomu poveš da ga imaš rad...
^^ Lahko kar sama pišeš o svoji mucki in jo detajlno opišeš, se pohvališ s tem kako je lepa, obrita, kako z lahkoto prinaša orgazme in kakšen nadimek ima.
Tale tema postaja vedno bolj za podrubriko (ki je še ni, predlagam pa, da se odpre) Humor.
Midva sva dvakrat merila, ker sem šla stavit, da ima večjega kot je on rekel. To je blo smeha , ampak sem zmagala.
Kakorkoli.. Ima povprečje, ki mi zelo ustreza, ker ne bi hotela imeti večjega (npr.18, 20 cm - no go). Blow-job je boljši, več položajev je na izbiro, na hard lahko nabija, brez da bi krvavela..
Prejle na radiu...povprečna dolžina pri Evropejcih.
Najkrajši na Portugalskem, povprečje 13,80 cm.
Najdaljši v Franciji, povprečje 15,48 cm.
V Sloveniji smo nekje vmes.
Najbrž vas večina ne zna ocenit, ali sta pa pravljičarke.