sonjan napisal/-a:Sn bu pa v vojski svoje čase in bi reku da sn jih vidu malo morje lulčkov. zato skorej nemogoče da ima tako veliko povprečje ku na brzinu zračunu je tam okoli 18.3 cm.
Tvoja teza je zanimiva, ne vem pa, če imaš res pravo izhodišče. Jaz bi rekla, da si se v vosjki nagledal mehkih tičev sojih sotrpinov. Iz lastnih izkušenj ti povem, da se iz velikosti mehkega ne da ocenit kakšen je, ko otrdi, velja pa pravilo, da so v trdem stanju razlike manjše kot v mehkem.
Pr tem bi se strinjal s teboj če bi samo mehki bli. Pa sej veš če ti je žajfa pala potlih si ju težko pobral. hehehe
Malo heca povprečje ki mi ga je dalo tu notr pa tudi ni tako oziroma mislim da ni.
Sicer pa izhodišče nism od tam pobiral le znana mi je statistika evropejc. hehe
Sn opazu je da si bla zlo aktivna in bi reku da dobro poznaš mere.
Pa lep dan
Ne vem koliko moja aktrivnost odstopa od povprečja. Uradne statistike povprečnih mer ne poznam. Ampak nekaj me pa čudi. Večinoma babe pravijo da velikost ni pomembna, celo strah jih je, če so preveliki. Poleg tega je majhna in ozka (youknowwhat) ideal v očeh obeh spolov. Zakaj potem babe pretiravajo z merami svojih lubčkov? Če ne pretiravajo to pomeni, da so tam doli večje kot bi si želele biti
Glede na to, da je povprečje okoli 14-15 cm ( brala sem pa tudi, da ima 90 % moških povprečno dolžino), je tole očitno bolj humoristično obarvana tema.Ali pa ste mogoče tiste, ki smrtno resno trdite, da ima vaš čez 20 cm dolgega, merite od riti dalje.
Zadnjič spremenil Valeria, dne 05. Feb. 2009 14:59, skupaj popravljeno 1 krat.
No kolk vem so vagine globine nekje tam od pet do 8 sm. To se pravi vse kar je daljše je odveč. g točka pa je kmalu za vhodom. For niks točka malo globje. To se pravi da tistih 10 cm je čist zadost. Pa tudi zanimivo je sam ga rabim tolk in je kr vesela pa nič se ne pritožuje. Se pa strinjam, da ko je vse razgreto se pa da marsikaj nardit. Pri tem vsem je zlo odvisno kolk ma razvito PK mišico ženska. Tisto je za oba prav užitek ko ta mišica deluje. Ma da se ti zvrti v glavi.
bik napisal/-a:. Se pa strinjam, da ko je vse razgreto se pa da marsikaj nardit. Pri tem vsem je zlo odvisno kolk ma razvito PK mišico ženska. Tisto je za oba prav užitek ko ta mišica deluje. Ma da se ti zvrti v glavi.
Pa lih k smo pr dolžinah sn nekaj postu naprej prebral kako sprašujejo o penisu 9 cm. Garantiram da je čist dovolj velik za zadovoljit žensko. In zaradi tega ni treba imat moškemu nobenega kompleksa. Sicer moški itak imamo komplekse ko ženske ne doživljajo orgazme pa naj imamo velike ali pa male.
Moj "tamal" je dolg okoli 1 metra. Privezanga ga imam ob nogo, ker bi drugače izgledalo kot da imam 3 noge. Edina težava je, ko imam erekcijo. Takrat potrebujem invalidski voziček, ker se sploh ne morem premikati.
Vagabund napisal/-a:Moj "tamal" je dolg okoli 1 metra. Privezanga ga imam ob nogo, ker bi drugače izgledalo kot da imam 3 noge. Edina težava je, ko imam erekcijo. Takrat potrebujem invalidski voziček, ker se sploh ne morem premikati.
Haha, zelo smešno. Ti si res pravi šaljivec.
Povej mi o sanjah četudi so grešne, zaupaj mi želje četudi so smešne. (Feri Lainšček)
Vagabund napisal/-a:Moj "tamal" je dolg okoli 1 metra. Privezanga ga imam ob nogo, ker bi drugače izgledalo kot da imam 3 noge. Edina težava je, ko imam erekcijo. Takrat potrebujem invalidski voziček, ker se sploh ne morem premikati.
Haha, zelo smešno. Ti si res pravi šaljivec. Kako dolgega ma pa tvoj lubček?
Povej mi o sanjah četudi so grešne, zaupaj mi želje četudi so smešne. (Feri Lainšček)
, o mamma mia...praviš...seksat ne moreš,ker ga bejbi do grla porineš,haha.
Nikoli ne zamudi priložnosti, da nekomu poveš da ga imaš rad...
Moj ljubček pa ima bolj majhnega. Na vzven mislim (je dolg v vzburjenjem stanju samo okoli pol centimetra, tako da ga je potrebno prav poiskati). Zanimivo pa je, da ima zato toliko bolj velikega v notranjost in mi včasih pomaga pri moji erekciji, tako da dovoli mojemu "tamelemu" da se skrije v njegovega in posedično ne izpade tako velik. Kul, a ne?