Čevlji

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Heartless
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Heartless »

Ker je tu ravno tema o čeveljčkih...sem tu dodala link od čeveljčkov, katere sem si sama pred časom kupila (so zelo podobni, črne barve, visoka petka...ker je bilo cenovno zelo ugodno nisem oklevala).
Vendar se tu zatakne, ker nisem vajena nositi takih petk in tu ravno prosim za nasvet...kaj obleči k takim čeveljčkom?
In za kam naj bi bili primerni? :help:

http://farm4.static.flickr.com/3108/250 ... a1.jpg?v=0

Hvala za pomoč!
Uporabniški avatar
pika911
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a pika911 »

waaaaaaaaaa.... lepi! kje pa si jih kupla? pa kok je to cenovno ugodno :P hehe
ja skombinirat se da velik stvari... sam vprašanje kakšn stil maš drugač pa kakšn look bi rada dosegla... lahko je ful elegantno pa oblečš krilo, lahko je casual pa daš kavbojke... mogoče mal poglej tukile mogoče dobiš kkšno idejo klik
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Heartless napisal/-a:Ker je tu ravno tema o čeveljčkih...sem tu dodala link od čeveljčkov, katere sem si sama pred časom kupila (so zelo podobni, črne barve, visoka petka...ker je bilo cenovno zelo ugodno nisem oklevala).
Vendar se tu zatakne, ker nisem vajena nositi takih petk in tu ravno prosim za nasvet...kaj obleči k takim čeveljčkom?
In za kam naj bi bili primerni? :help:

http://farm4.static.flickr.com/3108/250 ... a1.jpg?v=0

Hvala za pomoč!

oblekca+ pajkice oz. žabice bi znala zelo lepo zgledat na take čevlčke. Al pa kako krilce+ srajčka+pajkice/žabice.
Si jih ne predstavljam na hlače, razen mogoče pogojno na skinny-ke. Se mi zdi, da se pri takem modelu čevljev mora cel čevelj vidt (drgač zgleda 100× slabš)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
pika911
Komunikatorka
Komunikatorka

ija logično da če hlače skinny-ke :D hehe k drgač bi znal po mojm kr precej grozn zgledat :oops:
Uporabniški avatar
Heartless
Sramežljivka
Sramežljivka

Pika, full dobra stran, ki si jo napisala, hvala!!! Res lahko marsikaj počekiram in pogledam kombinacije, kar bo pomagalo tudi pri nakupih v bodoče...počekiraš kaj bi lahko dala skupaj! :P

Kupila sem jih v Turboschuh-u, in zanje dala 10€, znižani iz 25€...slučajno sem jih zagledala in res brez pomisleka kupila :D

Ja, v Lj bom šla na lov za kakimi lepimi skinny-kami...mislim, da bo celo zažigalo :flamingdev:
Uporabniški avatar
pika911
Komunikatorka
Komunikatorka

Heartless napisal/-a:Pika, full dobra stran, ki si jo napisala, hvala!!! Res lahko marsikaj počekiram in pogledam kombinacije, kar bo pomagalo tudi pri nakupih v bodoče...počekiraš kaj bi lahko dala skupaj! :P

Kupila sem jih v Turboschuh-u, in zanje dala 10€, znižani iz 25€...slučajno sem jih zagledala in res brez pomisleka kupila :D

Ja, v Lj bom šla na lov za kakimi lepimi skinny-kami...mislim, da bo celo zažigalo :flamingdev:

dej a maš slučajno možnost jih slikat :oops:
Uporabniški avatar
Heartless
Sramežljivka
Sramežljivka

Bi svoje nalepla, pa ker jih imam v Lj, sem dala slikico, da si lahko predstavljate :D
Lahko jo prilepim drug teden ko bom v Lj, da se vidi konkretno kaki čeveljčki so :freude:
Uporabniški avatar
pika911
Komunikatorka
Komunikatorka

Heartless napisal/-a:Bi svoje nalepla, pa ker jih imam v Lj, sem dala slikico, da si lahko predstavljate :D
Lahko jo prilepim drug teden ko bom v Lj, da se vidi konkretno kaki čeveljčki so :freude:

hwala :oops: hehe (nora na čevlje)
Uporabniški avatar
Heartless
Sramežljivka
Sramežljivka

Hehe, ni panike, mi ni težko :D
Sej ima vsak nekak svoje :P
nindza
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a nindza »

Mene pa zanima, ce ma katera kaksne izkusnje s cevlji od Stevea Maddena? Nasla sem popoln model za maturantski ples, pa mam mal dvome ce jih naj narocim po internetu ali ne.. :?
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

Babe, nujno rabim čevlje v šampanc barvi, s peto. Neki takšnega, kot je na teh slikah, ki sem jih prilepla. Zdej pa prosim pomagite. :P

Klik
Klik1
Klik2
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Uporabniški avatar
pika911
Komunikatorka
Komunikatorka

renatka_ glej tole ponuja buffalo :P men so kr všečni :P pa precej so udobni!
Slika
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

pika911, včeraj sem jih mela na nogi, ful so lepi in dobri ampak so v resnici ful bolj temni. :( Taki sivkasti. Rabim svetlejše, taki kot so zgoraj v "klik". Sej če ne bo drugega bom vrjetno mogla te uzet.

Drugač pa idealni. :hearts:

Prosim svetujte naprej. :P
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Uporabniški avatar
pika911
Komunikatorka
Komunikatorka

renatka_ napisal/-a:pika911, včeraj sem jih mela na nogi, ful so lepi in dobri ampak so v resnici ful bolj temni. :( Taki sivkasti. Rabim svetlejše, taki kot so zgoraj v "klik". Sej če ne bo drugega bom vrjetno mogla te uzet.

Drugač pa idealni. :hearts:

Prosim svetujte naprej. :P

a v massu si kei gledala? a to jih hočš prej probat al ti je useen če prek neta naročiš?
Uporabniški avatar
smiley_ka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a smiley_ka »

jooj od renatke prvii so mi taak všeč :oops: jih je katera kje vidla? mogoč bliz celja al pa maribor ko glih grem zei enkrat... po možnosti v črni barvi?
Zaklenjeno