Mah, vseeno se mi ne zdi isto. Ker nobene stvari v prehrani ne moreš popolnoma nadomestiti z drugo. No, ne govorim o sladkarijah ipd., ker to ni nujno potrebno našemu telesu.
Pa tudi veliko govora je bilo že o temu, da je zelo dobro za človeka in njegovo zdravje/splošno počutje, če uživa tudi meso.
Čeprav dandanes je glede vseh stvari toliko različnih raziskav, mnenj itd., da bi se lahko stepli glede tega

O raziskavah glede paradižnika (ali povzroča raka ali pa deluje celo proti njemu), glede raznih deodorantov, vložkov in materničnem vratu.. ker leta nazaj so se ljudje "normalno" prehranjevali, jedli meso, pa nobenemu ni nič manjkalo kar se tega tiče

Ne vem zakaj je zadnje čase okrog tega cel "pomp", meso gor, meso dol, nezdravo/zelo zdravo, nujno potrebno/čisto odveč.
Karkoli že, jaz ostajam pri mesu in nobena sila me ne prepriča v to, da ga ne bom več jedla

Ostaja na mojem jedilniku v zmernih količinah, ravno tako kot tudi zelenjava in sadje, OH ipd. Zdi se mi, da ga vseeno ne moreš nadomestiti kar tako in da ga telo vseeno potrebuje nekaj za normalno funkcioniranje.