Nujno potrebujem - zdravstveni nasveti

Za dušo in telo.
Zaklenjeno

a si grizete ??

da
22
51%
sem si
5
12%
ne
16
37%

Skupaj glasov: 43

gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a gaby_ »

a_pikica_a napisal/-a:Jaz imam labelo od Eucerin, kupi se v lekarni in je še bolj poceni kot labello.
Drugače imam še od Blitex na kroglico in od L'Occitane v lončku od medu. Slednji je najboljši in ga uporabljam, ko imam res suha usta.

kolko pa stane tale L'Occitane?
Black Kitty

Neprebrana objava Napisal/-a Black Kitty »

Meni super odgovarja Blistex - Lip Splash. Drugač pa si vsako jutro nanesem kremo IVR (nega ustnic, ki vlaži, oblikuje in gladi gubice + organski puder; najdla v DM-u :top: ), čez pa šminko, lipglos ali Blistex. Krema zmehča usnice in posušena koža gre sama lepo dol.
AbbA
Debatorica
Debatorica
Kraj: Somewhere over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a AbbA »

a_pikica_a napisal/-a:Jaz imam labelo od Eucerin, kupi se v lekarni in je še bolj poceni kot labello.

Jaz tudi to uporabljam, je najboljši! Že navadni je super, ko pa sem lani imela probleme z ustnicami sem zvedela, da ga imajo v treh različicah: dve v sticku, ena navadna in ena močnejša ter še ena v tubi, baje da najmočnejša. To sem si trikrat nanesla in ustnice so bile kot nove! Potem pa sem jo žal izgubila.
candy.
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a candy. »

Jaz imam pa Blistex Tea Touch. Mi je mal bolš kot Labello, sam vseeno nič posebnega. Še vedno mi je daleč najboljši med ^^
creative PERSON**
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Rateče - Planica:vikend ; Lj :med tednom

Neprebrana objava Napisal/-a creative PERSON** »

jst si pa učas na ustnce kr bepanten namažem pa je cist cool poi :wink:
ENJOY our lives ---> That's the only way to make us HAPPY
Uporabniški avatar
mucamaca5
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a mucamaca5 »

Od Eucerina Acute Lip Balm (sm rekla da mi da najmočnejsiga) stane mau mn kt 8€. Mislm, da Labello mau mn..
sunset21
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a sunset21 »

jaz imam labello classic, pa je kar v redu. samo ej toliko label, da ne vem katero naj probam, da bo učinek 100%.
Uporabniški avatar
mortisha
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a mortisha »

js priporočam lip balm od eucerina - se mi je končn razjeda na kotičku ust pozdravla ,pa res ful dobr pozdrav ustnce niso ne suhe ne razdražene ne nč :top:
Mislm ostale labelle itd so nrjene na osnovi nafte kar je itak klinc....drgač pa še tole priporočam tud : http://www.melemusa.com
citiram : "Melem is a versatile, all-purpose
skin and lip balm. It is a dynamite application for a wide variety of skin and lip problems including eczema, psoriasis, chapped skin and lips, calluses, sunburns, insect bites and much more.
Prevent. Protect. Soothe. Relieve.
The soothing blend of ingredients, including lanolin, castor oil , and beeswax moisturize the skin and can help reduce many skin irritations. Melem contains no preservatives, silicone, steroids, antibiotics, or antihistamines"

odkar Mellem uporablam pa Eucerin balm mam res supr ustnce
:)
Feist.
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Feist. »

Ta eucerin balm se lahko kupi samo v lekarnah ali tudi v kaki drugi drogeriji?

And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
Uporabniški avatar
mortisha
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a mortisha »

^^v lekarni.
Uporabniški avatar
ally*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Novo mesto

Neprebrana objava Napisal/-a ally* »

men je najbol fajn Labello Hydro care, taka svetlo modra. Ful pomaga.
kim2
Sramežljivka
Sramežljivka

Izobčena kost na palcu noge

Neprebrana objava Napisal/-a kim2 »

IZBOČENA KOST NA PALCU NOGE

Rada bi vprašala punce, ki imajo kakršne koli izkušnje z tem, da mi opišejo postopke, izkušnje,....

Za vse odgovore se lepo zahvaljujem!
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a UG84 »

Moja mami je imela to operacijo, kjer so ji kost odrezali (enostavno jo je že preveč bolela). Če te kost ne boli in je samo estetsko grdo ti operacije ne priporočam. Boli grozno, tudi okrevanje, od pet se za vedno posloviš potem. Mislim, čez leta lahko nosiš nizke pete, pa še to ne dolgo časa.

Če te pa boli, potem pa veliko potrpiš, ampak noga ni nikdar več enaka. Moji mami se je sicer obrestovalo, ker itak pet ne nosi.

Ona je šla v Valdortro na Obalo. Lahko vprašaš tudi tukaj: http://www.ob-valdoltra.si/index.php?page=Informacije
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a cukr8 »

Tema o tem že obstaja :) :!: :

http://www.cosmopolitan.si/forum/viewto ... highlight=

Mogoče bo v pomoč :kleeblatt:
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a UG84 »

Tisto je o zvitih, oziroma ne-ravno rastočih prstih na nogi, tole je pa o kosti in operaciji le-te. Morda zato ni dala tja vprašanja.
Zaklenjeno