midva sva bla rak+strelec.
midva sva se kr dobr ujela, čeprov sva oba tipična predstavnika svojga znaka in v horoskopih piše, da nismo lih najbolši par.
se mi zdi, da je blo dobr, ker js sm bl zapečkar in hitr padem v rutino, on se je pa zmeri neki novga spomnu. je tut FUUUUL pozorn, kar je men, kot rakici, dajal občutek, da sem v nebesih. je (bil) tut romantik, zna dat občutek, da si mu res edina na svetu in zna lepo razvajat, ne vem....ma veliiik dobrih lastnosti.
slabe: oba sva zmer hotla met prov-kreg, on da velik na zunanji videz, js ne- posledično GROZN velik cujn za prat&peglat, njega miku življenje u tujini, mene tut slučajno ne, mal preveč navezan na svojo mami....
loh bi pisala ful, ma pol bi opisvala najino zvezo, to pa lih ne vem če koga zanima.
v glavnem, men se zdi, da ta kombinacija gre, če se oba potrudta za to, tisto kar so prej pisal o svobodi za strelce, je še kako močno res. midva sva bla sicr kr dost dolg skp, ma k je začutu svobodo in čemu se je zard mene odpovedvou je odletu. na koncu mi je reku, da pač NUJNO rab svobodo in, da upa, da se vidva čez par let k se bo prpravlen vezat.
po mojih izkušnjah je to dobr znak, ki ga pa je GROZN težko krotit in met sam zase. sicr je zvest in vse,sam....je treba počakat, da se u živlejnu do konca zdivja, pol pa gre.
al pa enostavno nism bla ta prava