Urša Čepin

Slavni na sto in en način.
Odgovori
Tysia
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tysia »

Za vsak prepir sta krivca najmanj dva. Tako da se mi zdi nesmiselno obtoževat kogarkoli.

Sicer pa, kako že pravijo: opravljanje za boljše srce in ožilje, kajne. :D
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

punkie_ napisal/-a:men se pa ta mož od urše prou smili, kako je lahko tako neumen in naiven
in da po vsem tem še reče, da je urša najlepša ženska kar jih je videl v življenju ... za bruhat joj ogabna plastična baba, kaj je na njej sploh pristnega. itak da se bo o njej še pisalo, ker je lahkoživka in si bo našla druzga tipa za izkoriščat. zarad takih kur me je sram da sem ženska :heul: :aerger: :krank: :willnicht:

jah pač usak ma svoj okus ane.nevem iz katerga razloga ona nebi mogla bit zanga najlepša?
plastificirala se je pa pol,po tem ko jo je spoznal kukr jst vem.
sicer pa tud ne razumem tega dela stauka, da jo je on pumpal naj si gre use to narest in operirat?Na svetu mrgoli žensk, ki bi se operirale tko kot ona pa jih noben v nč ne sili :wink:
drgač pa nevem komu bi verjela, men se zdita oba smešna in očitno tud nekak enak kriva.je pa tole kar se gresta, obtožvanja pa to,pa če odštejemo medije, čist normalna tipična ločitev.okol sebe mam dve na enak princip, s polnim kupom obtoževanj, laži, tlačenjem v drek in celo pošiljanjem določenih institucij enem drugemu.
gala1
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a gala1 »

Pomoje sta kar vredna en druzga :wink: On bi bil lahko pri svojih letih malo bolj pameten, ona pa pri svojih malo manj kurasta :P Seveda to ni šlo skupaj, še dobro da gresta narazen zdaj, kot pa čez deset let. Žalostno je le za otroka, ki bodo vedno zaznamovani s tem, da sta se starša obmetavala z žaljivkami pred celo Slovenijo :eek: Te stvari so preveč žalostne za vse vpletene, da bi vanje tlačili še janeze in nežke, ki nimajo bolj pametnega dela, kot brat Novo in se nad tem naslajat :boese:
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

Ne vem kaj vse stoji za tem, ampak če že dajo novico toliko da ne v kinematografe po Sloveniji, se mi zdi neumno, da si je Urša (vsaj tako izgleda :roll:) izmislila oz. obtožila pred javnostjo češ da je Špela Grošelj nekaj imela z Alešem. Ni ji treba zdaj vsakega vmešavat v to, pa če je blo res ali ne. Pa še Malnarjevo (ali celo obe) je vmešavala v to. Ta ženska nima samospoštovanja, ker je s tem izpadla popolnoma pod nivojem in mislim, da o tem več noben ne dvomi, razen kakšnih prepotentnežev, ki se slinijo ob njenih slikah. :wink:
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

slučajno sem v živo prek neta spremljala Trenja. o, moj bog. res ne vem, kaj je bilo z uršo, da je klicala v oddajo. :roll: tipu je bilo res bad, kar smilil se mi je. čeprav še zdaj dejansko ne vem, na katero stran bi se postavila in ne vem, kdo (manj) laže.

tisto s ponujenim denarjem, če se ne gre razgalit, mi je bilo pa sploh :eek: .
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a McLarnovc »

Jst sm tud gledu ta Trenja... Ženska najprej kliče v oddajo, potem pa naklada, da bi rada končala to medijsko gonjo... Ja koji k***c pa pol kličeš na tv? :roll:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a polly-polly »

Jah ta Urša je ena navadna attention whore, če me vprašaš. :roll: Sej tudi njen Aleš ni angelček, ampak recimo, da je za odetenek boljši. Če bi bila jaz njun otrok, bi se sama sebe dala posvojit v normalno družino.
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a kiny »

Mene pa prov zanima kako bo na koncu vse skupaj izpadlo :D
Live your life like you want
candy.
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a candy. »

Ah, mene pa niti malo ne. Samo da se to že enkrat konča, ker kamorkoli pogledaš, je samo ta Urša Čepin. Televizija, internet, revije in časopisi. Skor posiljevanje s to žensko. A dej no, koga sploh še briga to..
majaoko
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a majaoko »

Ali obstaja kakpna slika od Urše pred vsemi operacijami? Me res zanima kako je izgledala pred tem :)
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

^^ Mene tud. :D

Drugač je pa tole vse skup totalna bedarija in sploh ni več zanimivo. Men se je un Aleš kr smilu, ko sm gledla Trenja ... Groza, kaj vse so ljudje pripravljeni nardit za mal medijske pozornosti. Ne vem kak lahk ženska spi ponoč.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

saj pomoje je bila enkrat že v tej temi objavljena slika pred operacijami. mogoče par strani nazaj.
Picaboo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Picaboo »

Zdej ma pa Malnarca komad Nisem kriva :D In potem razlaga, da komad nima povezave z zgodbo Čepinovih, ampak je bla pa Aleševa ideja "tko mal za foro" :lol: Ti ljudje resnično nočjo nehat no :eek:
KLIK
Uporabniški avatar
ena pač
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: mb

Neprebrana objava Napisal/-a ena pač »

...
Zadnjič spremenil ena pač, dne 01. Jan. 2010 16:02, skupaj popravljeno 1 krat.
Sekhmet
Debatorica
Debatorica
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a Sekhmet »

Zamaščena je. :)

Kje najdejo te vešče in kdo jih rine naprej??
Ei incumbit probatio qui dicit, non qui negat!
Odgovori