odvisno od tega kdo kliče in kake volje sm in na ker telefon(mobi al stacionarni) stacionarni:standard prosim drgač pa: da prosim reci kej je pevaj ahoj hey aloha ke pasa.... ma lahk bi cel forum zasipala z mojim javlanjem
Piramida krije tajnu zemlje tajnu svemira piramida nosi grijehe ovog naseg vremena piramida skrivena. (Divlje jagode:Piramida)
Odvisno kdo klice.. Ce je fant in sem dobre volje je: -oooooj -Ojla (ali razlicice le tega) - zdravo misek -oj piskotek (neko manijo na piskotke imam zadnje case..)
M4CY napisal/-a:Ja tut js se ponavadi javm z ja al pa oj in prosm, če je samo številka
...al pa se ne javim, če mi ne paše govort. In dostikrat tut ne kličem nazaj. Bo že še enkrat poklicu, če bo kej nujnga. Sam folk tega ne razume... Ah ja.
Povej mi o sanjah četudi so grešne, zaupaj mi želje četudi so smešne. (Feri Lainšček)
kot pri ostalih čist odvisn kdo kliče...drgač pa: -ja -povej / reci -prosm -da dragi -al pa začnem kr nek nabijat...npr kaj me zdej kličš k glih nek delam bla bla -želiš ....
-uradno:prosim? -fant:zdravo lubi,oj mali,itd -za družino:zdravo mami,marcela,itd -če vem da je kaj na hitro, npr da so mi pozabili povedati kaj naj v trgovini še vzamem je pa:ja?