Ginekologija [Združene teme]

Za dušo in telo.
Odgovori
*inch*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *inch* »

aha ok hvala :)
Uporabniški avatar
pepelčica
Debatorica
Debatorica
Kraj: koper

Neprebrana objava Napisal/-a pepelčica »

Piše, da si po prvi tabletki že zaščitena.
Uspešen moški je tisti, ki zasluži več kot lahko njegova žena zapravi. Uspešna ženska je tista, ki najde takega moža.
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

si zaščitena po prvi tabletki, če si jo vzela na 1. dan M. drugače pa v navodilih res vse piše.
*inch*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *inch* »

js bi še nekaj vprašala. nekatere pravite, da hodite k ginekologu samoplačniško. koliko pa plačujete?
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Odvisno, za kaj gre.
Če je samo pregled, je bistveno cenej kt če ti dela še UZ, bris in podobno ...

Jst sm nazadnje plačala okol 90 eurou, kr sm opraula zgori omenjeno, ampak jebiga, za zdrauje bi dala use do zadnga centa, kr tkole, kt zdej čakam pr "navadni" ginekologinji že dva mesca - prvič in zadnjič :? .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Odvisno, za kaj gre.

Jst sm nazadnje plačala okol 90 eurou, kr sm opraula zgori omenjeno, ampak jebiga, za zdrauje bi dala use do zadnga centa, kr tkole, kt zdej čakam pr "navadni" ginekologinji že dva mesca - prvič in zadnjič :? .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Odvisno, za kaj gre.

Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Js dam 33 evrov za pregled. Pa jemanje brisa je tud zdraven- no,vsaj meni ga je vzel, ko prvič bla.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a legally blonde »

Js placujm na Ginekoloski kliniki (pr porodnisnci) 33€ za pregled z brisom, sm sla pa enkat sam na pregled, k sm mela neke tezave, je blo pa 20€. Sam mi gre pa na ziuce tle na kliniki to, da porabm usaj 2h zato, da sm pr ginekologinji celih 10min (ce mam sreco) :roll:
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a ANGELgirl »

Ne predstavljam si da bi šla samoplačniško k ginekologu.. Saj imam kdaj pa kdaj kaj za čez mojo ginekologinjo za povedat, ampak čisto vedno ko je bilo kaj narobe je naredila 1000 preiskav le da bi ugotovila kaj je narobe z mano..

Ne verjamem, da bi imela pri privat ginekologu dovolj denarja za vse te preiskave.
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: domžale

Neprebrana objava Napisal/-a lakeesha »

mene pa zanima
v kolkem času so znani izvidi brisa?
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a legally blonde »

Js sm bla enkat na pregledu pr mamini, k je privat, in je trajal prblizn 10dni. Na Ginekoloski pa ne vem, js sm bla konc oktobra pa ce je use ok, sploh ne povejo.
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: domžale

Neprebrana objava Napisal/-a lakeesha »

aha, 10 dni?
ja vem, obvestilo dobiš sam če so kšne spremembe.
ma bom jez kr tja poklicala po praznikih, pa pofirbcala... :)
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
sixty
Debatorica
Debatorica
Kraj: Bled

Neprebrana objava Napisal/-a sixty »

jaz bi se prijavila k ginekologu zaradi KT, pa me samo zanima, kaj naj rečem, za kaj se naročam? Ker če rečem za ginekološki pregled, to ni to. A naj kar povem, da se prvič naročam in to zaradi KT?
Touch me, take me to that other place. Reach me, I know I'm not a hopeless case. It's a beautiful day.
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Maudisa »

Ja reči, da bi imela KT, pa te zanima kdaj lahko prideš.. Pa te bo itak naročla. :)
Odgovori