Yazmeen napisal/-a:To je odtenek true beige, št. 320 (ker se ne vid dobr), men je zdj za pozim skor mal temn, bi mogla en odtenek svetlejšga kupt, pa jih mešat. Kupla sm ga pa v LJ, v Mullerju.
Ja.. jaz mam tut dva revlonova pudra, ampak sta mi oba za odtenek pretemna... potem sem pa na netu odkrila da obstajata se dva precej svetlejsa iz iste 'serije'...
Yazmeen napisal/-a:Vidm, da vas dost uporablja maskaro define-a-lash...a je dobra? Pa kašna je razlika med zeleno in vijolčno?
jz sm jo dobla za roj. dan in sm bla res skeptična.. vedno prisegala na lorealovo.. Zdj pa loh rečem sam wau.. men je odlična.. sploh ne zlepi trepalnic, lepo jih razporedi.. super je no
Dior (brilliant a levres), 5 jih je bilo skupaj pakiranih, sam sem 2 že založila
Sliko od paletke drugič prilepim, je pa 5 različnih podlag za senčenje
Hvala. Kje pa dobila te lip glosske? Itak jih mam že preveč. Pa kolk cena?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Yazmeen napisal/-a:To je odtenek true beige, št. 320 (ker se ne vid dobr), men je zdj za pozim skor mal temn, bi mogla en odtenek svetlejšga kupt, pa jih mešat. Kupla sm ga pa v LJ, v Mullerju.
Ja.. jaz mam tut dva revlonova pudra, ampak sta mi oba za odtenek pretemna... potem sem pa na netu odkrila da obstajata se dva precej svetlejsa iz iste 'serije'...
Zdaj pa ni sans, da bi jih kje nasla..
Hmmm, sam ta moj je kr dost temn veš. Jst mam temno polt, pa mi je skor pretemn zdj za pozim, ta true beige.
Stvari, ki jih imam doma (prevelike za sabo nosit, al pa manj uporabljene- najljubše sledijo jutri):
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Paletka- moja je z eBaya. Je pa tud na costalscents.com (ceneje je eBay, moja bla 20 evrov s poštnino).
Barve so ful intenzivne. Meni je res fajn.
^^ Ta balzam za ustnice je bil okol 3 evre (ne spomnem se točno), za ostale njihove izdelke pa nimam pojma