~NIA~ napisal/-a:ja sej če bi jst spoznala tipa na netu bi tud branla vse k so gor prjavleni pa k na ta način iščejo partnerja.
še zmer se mi zdi patetično.
in ja, sm bla prjavlena na 2 taki strani, ampak samo iz firbca (in ko sm že prvi dan dobila ponudbe za resne zveze - čeprov nevem kako mi jo lahko ponujajo nekateri, ki me sploh ne poznajo - dobila pocukrana osladna sporočilca, vabila na f**, pa razlage o tem kako je nekdo razočaran in podobno.. no go!)
zakaj bi recimo nek tip, ki je luštn, zaželjen, dobr, komunikativn, skratka cel super iskal žensko na netu? ker je tako razočaran in osamljen ko je sam? svašta.
Kje, prosm, jst branm use gor prjaulene ...? Dej si še enkrat preber, ceu odstauk sm "posvetila" temu.
Ti si bla samo iz firbca, usi ostali pa iz potrebe po čimprejšnji poroki ...?
Kaj pa, ko gre ženska vn žurat ... eni bodo do nje prstopl tko, da se bodo norca delal (iz nje al pa iz sebe), drugi bodo probal na osladn način prtegnt njeno pozornost, treti bodo nastopl direktno in u prvem stauku povedal, kaj bi radi, četrti se bodo poslužil takih besed, da bo ispadl totalno simpatično, ... In nekak enako se dogaja na netu.
Možnih odgovorou na zadnji odstavek je velik več, kt si ti mislš. Ampak glede na to, da ste eni tko zlo sveto prepričani, da izmed tisočih gor prijauljenih ni noro simpatičnih, lušnih, razgledanih, komunikatiunih in uspešnih ljudi, nima smisla pisat o razlogih ...
Verjem, se da ... ampak moraš bit tut ti (ne leti to konkretno nate, ampak na sploh) iz "taprauga matariala", za primitiuce in fukfehtarje ni treba nekih blaznih vrlin, pr tistih, k pa u življenju počnejo še kej več, kt na netu "prežijo na plen", pa ne bo usaka ta druga skoz pršla ...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...