Ja, vem vse to ... ampak kljub temu zase osebno ne vidim nič, kar bi mi škodilo. Nič bolj kot kartica Mercator Pika (ki je btw nočem imeti, ker mi dobre strani ne odtehtajo slabih).
Tisti filmček je zanimiv, ja, ampak zame popolnoma nerealen. Ne kupujem ničesar preko spleta, nikamor nisem napisala svojega naslova, številke kreditne kartice, ... in ne naročam pice po spletu.
Če je pa komu smisel življenja nekje zbirati moje podatke (da sem 15. januarja napisala, da imam rada Agatho Christie, da sem bila 5. decembra prehlajena in da sem bila 3. aprila v kinu), pa naj izvoli. In če bo na podlagi tega butnil na mojo stran reklamo za kriminalni roman, Coldrex in kokice, mi je čisto vseeno.
Pravzaprav si želim, da bi bili malo boljši v tem špijoniranju - potem vsaj ne bi dobivala na kupe spama za gejevske zmenke in viagro.

Zbrišem pa itak vse take zadeve - tudi če bi slučajno zadeli, kaj me zanima.
Če bodo pa kdaj tako dobri v tem, da me bodo v desnem robu obvestili, kdaj izide nova knjiga mojega priljubljenega avtorja, mi bo pa to še všeč. In po knjigo bom šla v knjigarno, ker sem pač staromodna - ne bom kliknila na tisti oglas.