Občutek imam, da se iz dneva v dan bolj zaljubljam vanj, vendar na žalost nisem prepričana ali je to v tem primeru sploh dobro (čeprav si seveda želim, da bi bilo). Problem je iz njegove strani.... Dogovorila sva se, da ne bova hitela in da bova '''"zvezo'''" gradila počasi, korak za korakom. S tem sem se tudi sama strinjala. Muči me predvsem dejstvo, saj ne vem ali on kar se najine veze tiče misli resno in čuti enako kot jaz ali se z menoj le '''"zabava'''". Seveda sem ga o vsem tem tudi povpraprašala in odgovoril mi je, da mu je do mene in da mu nisem le za krajšanje prostega časa....vendar ne vem ali mu lahko verjamem, to pa me vsak dan razjeda. Včasih se mi po več dni sploh ne javi (ne pokliče, ne odpiše), ko ga vprašam zakaj pravi, da to ne smem jemati osebno in da se z bivšo punco včasih nista slišala tudi po en teden in da tak pač je in naj ga sprejmem, če želim. Ko sva skupaj večinoma časa sex-ava, kar mi sicer odgovarja, vendar bi kdaj pa kdaj rada z njim počela tudi kaj drugega. Vem, da je sex na začetku vsake veze aktualnejši ampak...Tudi, ko ga vprašam ali je z mano le zaradi sex-a to odločno zanika. Tudi druge pravi da nima, saj se mu to zdi nesmiselno, pravi. Svojim znancem me zaenkrat še ni predstavil kar me zaenkrat še ne moti tako glede na čas, ki je minil odkar sva skupaj. Včasih se izogiba tudi '''"resnejšim temam'''", ki jih občasno načnem....Ko ga vprašam zakaj se izogiba takšnim temam me vpraša zakaj ga sprašujem vedno eno in isto in zakaj tako dvomim o njem in da bom enkrat že spoznala, da se z mano ne igra. Včasih mi reče oz. pove kaj takšnega kar v sekundi razblini vse moje dvome in takrat se resnično počutim, da mu je veliko do mene, a potem se mi spet po dva dni ne javi in dvomi in vprašanja se ponovno pojavijo. Resnično sem zmedena.
Rada bi ostala z njim, vendar me ta očutek, ko ne vem pri čem sem in kaj lahko pričakujem dobesedno razjeda. Prav tako ne vem ali lahko verjamem njegovim besedam in vsemu kar mi pravi, ne glede na to, da bi še kako rada verjela vsemu temu. Preprosto bi rada čutila, da mu je do mene vsaj toliko kolikor je meni do njega, vendar njegova občasna dejanja to preprečujejo.
Prosim, svetujte mi kaj naj naredim.... Ali mogoče pretiravam? Kako naj preverim ali so njegova čustva do mene pristna? Kaj bi vi naredili, če bi bili na mojem mestu? Naj vztrajam še naprej? Kakšno je vaše mnenje o vsem tem? Ima kdo mogoče kakšno podobno izkušnjo in kako se je iztekla? Vesela bom prav vsakega nasveta, predloga,....
Hvala vsem že vnaprej...