Spoznal sem jo preko oglasa, in tukaj se začne težava

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a marypa »

~NIA~ napisal/-a:ja sej vem, da je velik takih, k so našl partnerja prek neta.
ampak jst sm učasih (že neki let nazaj) probala za foro mal te tipe k so na ona-on.. in po večini so bli vsi neki mehkužci, eno stalno nakladanje, pisanje pesmi, verzov, skratka življenje v neki iluziji (pa mam rada romantiko, dokler je realna, ne pa neki 'lepa si kot jutranja rosa' po možnosti da me še vidu ni..).. pomojm k bi mu rekla da mam pa spalnico za sestavt bi blo pa sam :eek:
nevem, vrjamem da so eni tud čist normalni - sam potem mi je čudno kako hudiča ne najdejo v realnem lajfu ene bejbe, če so pa lepi, postavni, dobr oblečeni, friki.. :P

Kva pa ti kr neki pišeš lol :)

Spalnico lah js sestavim :D

enivej, js sm lepo dobla tud tipa v živo aveš, pravzaprav zaenkrat z lahkoto... pa sm se prjavla tud np. na ona on, celo dobila z enim ;) in lepšga tipa v lajfu nisem srečala.... tk da tisto z da ne morš dobit v živo ne vela :lol:
Mataio
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Mataio »

~NIA~ napisal/-a:nevem, vrjamem da so eni tud čist normalni - sam potem mi je čudno kako hudiča ne najdejo v realnem lajfu ene bejbe, če so pa lepi, postavni, dobr oblečeni, friki.. :P
Kot sem prejle napisal, zaradi osebnosti, vrednot, načina življenja.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

ški...
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 8:15, skupaj popravljeno 1 krat.
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a snezinka* »

pa kam smo prsli! :)

to kaj tip zna/ne zna delat ni odvisn od tega kje ga spoznas!

js sicer nism nikol do zdej spoznala tipa prek neta, revije, ampk vse na klasicne nacine. sm pa nekaj let nazaj bla na eni kleptalnici in padla u debato s fantom, s kerim sva se dans prjatla (pac sva oba prsla gor za zafrkancijo in se pol spoznala) in ta fant se prekleto dobr zna vse te moske stvari (popravljanje avtov - pa ni avtomehanik itd.).

sicer pa kot je avtor teme omenil, se je lotil takega nacina spoznavanja zaradi nacina zivljenja in ne drugih razlogov. ce mene vprasas, se ti res prevec oziras na druga mnenja in te je mal sram povedat, d si punco spoznal na tak nacin. no tega vrjetno ne bos mogu spremenit, zato si pac za mamo in prijatlje najdi skupno laz: spoznala sva se na zurki, v disku (simpl k pasulj in nic neverjetnega!). povej mi ali v tem vidis kak problem?

aja, pa ce ti bo slucajno kaj v tolazbo (nekateri so pac se vedno mnenja, da se na take nacine res spoznavajo ljudje z napakami: videz+nesamozavest ali samo nesamozavest). poznam kolegico, ki je fanta spoznala prek ona-on. fantje so jo obletaval, huda je, samozavestna tut, fant pa prav tako. pa sta se vseeno nasla, spoznala in sta skupaj ze nekaj let! in mimogrede, fant ni mehkuzec, ki nebi znal opravljati "moskih del".
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

tu h!
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 8:14, skupaj popravljeno 1 krat.
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a marypa »

snezinka* napisal/-a:pa kam smo prsli! :)

to kaj tip zna/ne zna delat ni odvisn od tega kje ga spoznas!

js sicer nism nikol do zdej spoznala tipa prek neta, revije, ampk vse na klasicne nacine. sm pa nekaj let nazaj bla na eni kleptalnici in padla u debato s fantom, s kerim sva se dans prjatla (pac sva oba prsla gor za zafrkancijo in se pol spoznala) in ta fant se prekleto dobr zna vse te moske stvari (popravljanje avtov - pa ni avtomehanik itd.).

sicer pa kot je avtor teme omenil, se je lotil takega nacina spoznavanja zaradi nacina zivljenja in ne drugih razlogov. ce mene vprasas, se ti res prevec oziras na druga mnenja in te je mal sram povedat, d si punco spoznal na tak nacin. no tega vrjetno ne bos mogu spremenit, zato si pac za mamo in prijatlje najdi skupno laz: spoznala sva se na zurki, v disku (simpl k pasulj in nic neverjetnega!). povej mi ali v tem vidis kak problem?

aja, pa ce ti bo slucajno kaj v tolazbo (nekateri so pac se vedno mnenja, da se na take nacine res spoznavajo ljudje z napakami: videz+nesamozavest ali samo nesamozavest). poznam kolegico, ki je fanta spoznala prek ona-on. fantje so jo obletaval, huda je, samozavestna tut, fant pa prav tako. pa sta se vseeno nasla, spoznala in sta skupaj ze nekaj let! in mimogrede, fant ni mehkuzec, ki nebi znal opravljati "moskih del".

sj zato lol na njene komentarje :)
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Koper

Neprebrana objava Napisal/-a trapa »

Laminat polagam boljše od fotra, poznam dele pod pokrovom mašine od avta, žebelj zabit ali polico montirat mi ne bi bilo problem, prav tako pohištvo sestavit, belit in zamenjat varovalko pa itak zna že vsaka baba.... da nisem tip under cover. :gruebel:

Prek neta se da spoznat čisto normalen folk. Danes to ni več domena geekov.
Imaš, da me vikaš!
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Mataio napisal/-a:
~NIA~ napisal/-a:nevem, vrjamem da so eni tud čist normalni - sam potem mi je čudno kako hudiča ne najdejo v realnem lajfu ene bejbe, če so pa lepi, postavni, dobr oblečeni, friki.. :P

Tole me pa zanima, kakšne so vrednote, ki človeka silijo v internetno iskanje partnerja? In ali je takšen karakter nekaj pozitivnega? A bo zvezo potem zmogel v živo furat, a bo potekala prek msnja in skypa? :P
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

st)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 8:13, skupaj popravljeno 1 krat.
Mataio
Sramežljivka
Sramežljivka

jullia_ napisal/-a:Tole me pa zanima, kakšne so vrednote, ki človeka silijo v internetno iskanje partnerja?
Glede vrednot in tega, da ti ne potegne, zakaj se nekateri poslužujejo tovrtsnega načina iskanja partnerja; jaz nisem bil eden tistih najstnikov, ki so že pri 14-ih začeli z žuranjem in spoznavanjem punc na polno. Pa tudi punca, ki sem jo spoznal, je imela pred mano le eno poletno romanco. Pač ni bila ena tistih, ki vse vsak vikend zalizuje z drugim.
jullia_ napisal/-a:In ali je takšen karakter nekaj pozitivnega?
Evo, že predsodki z tvoje strani. :roll:
jullia_ napisal/-a:A bo zvezo potem zmogel v živo furat, a bo potekala prek msnja in skypa? :P
Internet in podobne reči so le blažilec, zato pa se je potrebno po nekem času dobit tudi v živo, in midva sva se že po 2 tednih. Tisti, ki pa niso zmožni izpeljat vezo v živo, pa je to njihov problem. Nekaj preko msnja in podobno v nedogled je absurd in izguba časa.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Mataio napisal/-a:
jullia_ napisal/-a:Tole me pa zanima, kakšne so vrednote, ki človeka silijo v internetno iskanje partnerja?
Glede vrednot in tega, da ti ne potegne, zakaj se nekateri poslužujejo tovrtsnega načina iskanja partnerja; jaz nisem bil eden tistih najstnikov, ki so že pri 14-ih začeli z žuranjem in spoznavanjem punc na polno. Pa tudi punca, ki sem jo spoznal, je imela pred mano le eno poletno romanco. Pač ni bila ena tistih, ki vse vsak vikend zalizuje z drugim.

Pa ne, da si ti še eden tistih, ki so prepričani, da je večina ljudi nemoralnih kurbirjev, ki samo letajo iz cveta na cvet, ti pa, kreposten kakor si, lahko sebi primerno punco najdeš samo na netu, ker po svetu hodimo samo kurbice, ki se vsak vikend fukarimo naokrog?
Malo preveč ste se razmnožili na forumu za moj okus, ker mi gre na živce stalno pogrevanje iste teme.
Mataio
Sramežljivka
Sramežljivka

jullia_ napisal/-a:Pa ne, da si ti še eden tistih, ki so prepričani, da je večina ljudi nemoralnih kurbirjev, ki samo letajo iz cveta na cvet, ti pa, kreposten kakor si, lahko sebi primerno punco najdeš samo na netu, ker po svetu hodimo samo kurbice, ki se vsak vikend fukarimo naokrog?
Malo preveč ste se razmnožili na forumu za moj okus, ker mi gre na živce stalno pogrevanje iste teme.
Nikogar nisem hotel užalit. Ne trdim, da so tiste, ki hodijo po svetu ter spoznavajo ljudi, kakorkoli manjvredne. Pač pa sem ta topic odprl dobro leto nazaj ravno zaradi tega, ker ima tak nekonvencionalen način spoznavanja nek negativen prizvok, ni ravno družbeno sprejeto.
maffy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a maffy »

Pomojem pa ni nujno, da je clovek nesamozavesten, ce isce boljso polovico preko oglasa ali interneta. Vecina ljudi se mi zdi, (no, mogoce vseeno to velja pri starejsih) je v neki zakjuceni druzbi in v tisti druzbi tam okoli 10-12 ljudi ni primernega partnerja. Ali pa mogoce, ce je druzba ljudi ze dolgo skupaj, so vsi ze hodili med sabo in npr. kaksna punca se mogoce nebi hotela zapletat s bivsim fantom svoje kolegice, ki jo nekako kar dobro pozna. Potem hodis z istimi ljudmi ven, ker se imas dobro z njimi, ker so dobra druzba in sploh ne gledas okoli. Sicer jaz tudi za enkrat spoznavam raje v zivo, samo ze dolgo nisem spoznala nekoga na novo.. Tako, da opcija spoznavanja preko interneta pri meni ni izkljucena.

Je pa res, pred leti sem se tudi jaz prijavila, na ona-on za foro in so bili gor, no vsaj mene so kontaktirali samo poroceni, prav nekaj istih zgodb je bilo. Zeni so v sluzbi zadali, da se mora iti dodatno izobrazevati in naenkrat ni imela ves svoj cas za druzino. Njim, torej mozem, se pa to ni zdelo fer, da si zena ne vzame casa samo zanj. Modelom se na kraj pamet ni padl, da bi lahko oni pomagali njej... :evil: No, skratka tudi tam je, tako kot povsod, tezko spoznati primerenega
*roxy*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *roxy* »

Mataio...a si ti še s to punco k si jo spoznau?(Nism zasledila k sm površno brala.)
Se mi pa zdi tvoja situacija doma sick :eek: ...oprosti ampak a se ti zavedaš da ima vsak človek svojo zasebnost in tud teb pripada in mama ni noben župnik,kamor hodiš spovedi!
Js zase vem da nikol ne bi la iskat partnerja prek oglasov al pa neta...samo osebno.
/\/\4t3j
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a /\/\4t3j »

jullia_ napisal/-a:
Mataio napisal/-a:

Tole me pa zanima, kakšne so vrednote, ki človeka silijo v internetno iskanje partnerja? In ali je takšen karakter nekaj pozitivnega? A bo zvezo potem zmogel v živo furat, a bo potekala prek msnja in skypa? :P

Jaz mislim, da moramo ločit 2 stvari.
1. Na internetu iščeš partnerja, ker si obupan ali karkoli drugega.
2. Slučajno spoznaš nekoga na neki internetni aplikaciji(nisi imel namena iskat nekoga) in ugotoviš, da si pravzaprav našel nekoga, ki ti je všeč.

Namerno iskanje partnerja preko internetnih aplikacij pa je vseeno mogoče malo pretirano. Res ne vidim razloga, zakaj bi nekdo iskal partnerja na facebooku/on-ona za resno zvezo/avanturo, če ne bi bil obupan(izjema še je zajebancija in norčevanje).

Seveda je to le moje skromno mnenje.
Odgovori