Matura [Združena tema]
^^ Hmm vi ste zvedl v sredo? Zdj če se upošteva že sreda pol je dons že prepozn pomoje (sreda, četrtek, petek).
Dj poklič na RIC za usak slučaj. A na njihovi strani pa tud nč ne piše a ne? Ker sem že jst gledala ker je moj pošilu.
Tole drgač na RIC-u piše:
Vpogled v izpitno dokumentacijo
Kandidat lahko v treh dneh po objavi rezultatov s priporočeno vlogo zahteva, da mu Ric omogoči brezplačni vpogled v izpitno dokumentacijo pri enem ali več predmetih. Kot dan oddaje vloge šteje poštni datum, odtisnjen na kuverti.
Dj poklič na RIC za usak slučaj. A na njihovi strani pa tud nč ne piše a ne? Ker sem že jst gledala ker je moj pošilu.
Tole drgač na RIC-u piše:
Vpogled v izpitno dokumentacijo
Kandidat lahko v treh dneh po objavi rezultatov s priporočeno vlogo zahteva, da mu Ric omogoči brezplačni vpogled v izpitno dokumentacijo pri enem ali več predmetih. Kot dan oddaje vloge šteje poštni datum, odtisnjen na kuverti.
-
- Komunikatorka
- Kraj: čokoladnica
- _vampirk'ca
- Debatorica
*ka!a* napisal/-a:hjoj, mene je kr groza pomislt na tole maturo ....![]()
![]()
![]()
Ah, nč se kej preveč bat. Vsi vedno ful strašijo z maturo kok je težko pa grozno in so pol dijaki čisto prestrašeni - nas so isto strašil pa paniko delal. Pa v bistvu sploh ni tak bavbav

Si boste pol na faksu (najbrž) večkrat želele, če bi bli izpiti tolk "splošni" kt je matura. Čeprov je pa res, da je tut odvisno od tega katere predmete maš na maturi

Tko,da nič bat..naučit se, vrjet v svoje znanje pa ne se preveč psihirat zrt tega

life is like a movie..and in the end-make sure that it is worth watching!
Oh zard mature se pa res ni treba tolk živcirat. Nevem kater kreten se je spomnu strašit ljudi, da je matura tako težka.... Lažje je narest maturo kot katerikoli letnik v srednji.... Sicer pa, ko si enkrat na faksu pa pride prvo izpitno obdobje, pol vidiš da je matura en pičkindim... 

...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Kaz sem se tudi tolažila, da je matura lahka in da jo tudi z lahkoto narediš... In je res, ni težka ta stvar (seveda odvisno od izbirnih predmetov in če ti ležijo), tudi ta čas pisanja mature gre zelo hitro in tik-tak boš končal s tem...
Ampak je pa tudi res, da je to zelo stresno obdobje, pa četudi si še tako dopoveduješ, da je stvar zelo lahka... Je stres, je učenje, je čakanje rezultatov, je grizenje nohtov, medtem, ko čakaš, da začneš pisati, je čakanje na pismo ali si sprejet ali ne... Vse je odvisno od samega pisanja... In mislim, da ne pomaga, da tolažimo maturante, da je matura enostavna in ni noben baubau... Ker kot sem rekla, čez stres je treba iti, če se ga pa lahko izogneš, pa svaka čast... Zaenkrat ne poznam nobenega, ki bi se znal izogniti temu stresu...
Ampak je pa tudi res, da je to zelo stresno obdobje, pa četudi si še tako dopoveduješ, da je stvar zelo lahka... Je stres, je učenje, je čakanje rezultatov, je grizenje nohtov, medtem, ko čakaš, da začneš pisati, je čakanje na pismo ali si sprejet ali ne... Vse je odvisno od samega pisanja... In mislim, da ne pomaga, da tolažimo maturante, da je matura enostavna in ni noben baubau... Ker kot sem rekla, čez stres je treba iti, če se ga pa lahko izogneš, pa svaka čast... Zaenkrat ne poznam nobenega, ki bi se znal izogniti temu stresu...