*purple* napisal/-a:zvončica..ma ja, valda, naj bodo "produktivini" na področju davkov in vsega, ampak prosim, ko delavci delajo v nenormalnih pogojih, direktorat na vrgi igra pa golf v pisarni in dobiva na tisoče evrov nekih stimulativnih nagrad, zakaj že?za največ zadetih lukenj pri golfu?
bla sm v eni od ljubljanskih firm, ki ima tud proizvodnjo na čez in kar sem tam vidla se mi je zagraužalo use skupaj, tko da prosim.Seveda obstajajo normalni, ki delajo in ki so si denar res prislužili in so na višku, ne rečem nič.Ampak ne mi pa trdit da ne obstajajo taki, ki služijo na račun revne in poceni delovne sile.usak dan jih je več!
Poleg tega pa šolanje, vrtci in take zadeve...Če ima država za kupovat patrije in ostale budalešte, naj pa še v šolanje vlaga, mene čist nč ne briga.In nobenmu sene bom klanjala če je šolanje zastonj, namreč take stvari in stvari za zdravje/šolanje in podobno, bi pač morale biti dostopne vsem, da se lahko usak izšola in je zdrav, tud za kasnejše fospodarstvo če smo že na tem.
berluskoni...Mislm, da že usi ptiči na veji čivkajo kaj in kako je z njim.nekdo ki se ukvrja s "podzemnim podjetništvom" pač zame ni ne trdo delal ne nič.in tud v politiko ni težko pridt, sm koga morš poznat, pa fejst zamaskirano lagat in obljubljat.![]()
in še glee avtov...ja, slovenci smo znan narod po tem, da če bo sosed kupu nou auto ga boš mogu tud ti, da nebi bil nevem manjvredn al kaj.In folk se pufa do vratu, sam da lohk BMWja fura.kaj je pa težko?maš povprečno plačo, se zapufaš prek lizinga za deset let, pa je x5ka na dvorišču.in dejansko se to dogaja.in to ni posploševanje ampak čista slovenska resnica.
Če ti vohaš foušijo, prav.Jst jo ne.
Jah purple, sej veš, kako je to...treba je hoditi v šolo, da boš direktor in da ne boš delal za trakom ali na blagajni

Pa ne mi zdej nakladat o parih direktorjih. Pa ko si se ravno v golf vtaknila. Eni hodijo tja DELAT. Ne delat za računalnik, ampak sklepat stike, ji jim bojo pomagali pri poslih. Buuhuu in to počnejo v prostem času. Btw večina direktorjev igra golf ob vikendih, če te že zanima...Kaj pa tisti, ki so pod njimi in zelo garajo in imajo tudi ogromne plače? Pa veš, ni tako lahko postati direktor. Oziroma bom tako rekla: ni tako lahko OSTATI direktor. Da ti ne začnem o odgovornosti...direktor je odgovoren za plače vseh svojih podrejenih. Če znajo tako voditi podjetje, da ne bo šlo po gobe in bodo posledice nezaposlenosti nosile cele družine, NEJ IMAJO SVOJE PLAČE. Ker so tako PRODUKTIVNI, da zagotavljajo delo še vsem svojim zaposlenim. Sori ampak če bi imeli recimo politiki majhne plače, bi bili bistveno bolj podkupljivi. Dejmo malo gledati izven plašnic širšo sliko, lepo prosim...
Pa ko smo ravno pri avtih...a nisi ravno ti dobila čisto novega ohinsploh najlepšega avta? A ste ga na keš kupili??

Da ne govorim o PATRIAH. A ti sploh veš, zakaj smo kupili patrie??

In država ti ni dolžna plačevati izobrazbe. Isto ni dolžna plačevati socialnega zdravstva. Kar Ameriko si poglej. Pa me prav nič ne zanima, kaj tebe briga. Meni tudi ni všeč, da plačujem za pokojnine, ko vem, da bo moja pokojnina minimalna, če jo sploh kaj bo. Pa kaj nej naredim...Pač varčujem že danes, ker vem, da tako pač bo.