na podlagi tega se mi zdi, da je glavobol bol slab izgovor, je pa res da se ljudje razlikujemo:)
Linca napisal/-a:Kar nekaj punc je na začetku kot tazlog za ''večer brez seksa''navedlo glavobol. Že kar nekajkrat sem prebrala, da naj bi se ob seksu sproščali hormoni, ki ustavijo glavobol. Iz svojih izkušenj pa lahko to samo potrdim. Že večkrat se mi je zgodilo, da sva s fantom seksala kljub temu, da me je pred tem bolela glava... rezultat tega je bilo samo dobro počutje.
na podlagi tega se mi zdi, da je glavobol bol slab izgovor, je pa res da se ljudje razlikujemo:)
Linca napisal/-a:Kar nekaj punc je na začetku kot tazlog za ''večer brez seksa''navedlo glavobol. Že kar nekajkrat sem prebrala, da naj bi se ob seksu sproščali hormoni, ki ustavijo glavobol. Iz svojih izkušenj pa lahko to samo potrdim. Že večkrat se mi je zgodilo, da sva s fantom seksala kljub temu, da me je pred tem bolela glava... rezultat tega je bilo samo dobro počutje.
*LooBika* napisal/-a:Smetka_ napisal/-a:Mimi_M napisal/-a:Jst to čist štekam, Smetka, ne obsojam tega, ampak nekak ne vidim prihodnosti zveze med eno tako punco in enim tipom, ki mu seks ful pomeni... ali pač?
To pa najbrž drži.
Problem je tudi ta,da jaz recimo ful ne poznam fantov,ki jim ne bi bilo do seksa.
Čeprav,že moj se je ornk prilagodil, največ enrat tedensko,pa še to ne vsak teden.
torej 4krat na mesec potemtakem... ful me presenecajo taki odg..js npr.si tega ne predstavljam..moj tip se manj... navsezadnje pa ja,razlicni smo si...in tudi tukaj na tem podrocju...
akira napisal/-a: Glede na to da sva samo nekaj mesecev skupaj in tako malo seksava kaj bo šele ko bova par let skupaj.
emanuela napisal/-a:v njega pa niti ne silim vsako noč itd, ker kar vnaprej vem da mu ni, posebej ko ima kaj takega v službi, ko npr delajo do večera in je zmatran.
si pa ne predstavjlam, da bi enkrat na teden.to se mi zdi tako, kot da bi enkrat na teden šla pod tuš ali enkrat na teden jedla itd....no go v glavnem