In če ni tako, tud drugače ne bo,ker je verjetno res use u glavi in ko najdemo tisto točki ki bremza, se bo verjetno spremenilo na bolje...do takrat bomo pač uživala etkao kot zdaj.

BeLinka napisal/-a:Zvoncica napisal/-a:Ah nehi noČe ti pride, ti pride in ti je čisto vseeno, a je z draženjem ščegetavčka, al analno, al vaginalno, al z vibratorjem...mogoče imaš kakšne preference, sam da bi pa zdej rekel, da je seks al pa orgazem slabši, če ti pride z pomočjo vibratorja kot, če ti pride od tipove roke, jezika ali tiča, pa tut ni res... Druga stvar je pa to, da majo tipi vibratorje za konkurenco...sam to je pač njihov problem
Zvončica, tule si pa mal u temo brcnala...
...in JA orgazmi so bolši, slabši, svetovni, ''komidakejčutiš'', mokri, in niti 2 nista enaka...Men je moj orgazem na primer slabši od tistega, ko ga doživim s svojim tipom..
Zvoncica napisal/-a:BeLinka napisal/-a:Zvončica, tule si pa mal u temo brcnala...a ti maš tipa? in če ja, zakaj, če maš vibrator? pogovarjaš se itak lahka s frendi...
pa dvomim, da bo kateri prišl z vibratorjem, če ji s tipom ne pride. Zakaj? Ker ni nobenih poljubov, strasti, rajcanja.....kar je pa ključno za orgazem!
Ja ojoj no
Probite, pa pol govorite. Men od poljubljanja žal ne pride.
kitkica napisal/-a:Men z drženjem ščegetavčka vedno pride, pa ni važno al je z vibratorjem prsti z jezikom al kokr že. Mi pa vaginalno skor nikol ne pride in ne vem v čem je problem ker bi rada tut tko da mi pride pa se moj fant ful trud pa nikakor ne gre. A ima kdo kakšen nasvet?
chiqqa napisal/-a:ah kjeee, lol, ležim na hrbtu pa da ga deva fant not pa vn??HAHAHA to mi2 sploh ne prakticirava tko, oz. nevem gdaj sva nazadnje misjonarca..ležala in samo mela noge narazn nism mela nikol, ker če, potem bi pa res lohka stiskala te mišice ane sej druzga ne bi blo za počet haha